Macy Gray își amintește de întâlnirea incomodă cu Britney Spears în studio

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
FOTO: Instagram, @britneyspears
FOTO: Instagram, @britneyspears

Macy Gray, cunoscută pentru hitul său 'I Try', a dezvăluit că nu a avut o întâlnire prea plăcută cu Britney Spears după ce aceasta i-a întrerupt sesiunea de înregistrare. Într-un interviu recent la emisiunea australiană 'The Project', Macy a povestit cum Britney a intrat în camera de înregistrare pe un skateboard.

Macy, în vârstă de 56 de ani, își amintește: „Ea era în camera de alături și ne-am uitat și, dintr-o dată, ea a intrat pe skateboard în camera noastră. Am vorbit puțin, nu prea ne-am înțeles. Sunt încă un fan înfocat până în ziua de azi. Eram acolo cu Britney Spears, știi, am început să bâlbâi, nu știam ce să spun. Apoi, ea și-a dat ochii peste cap, orice aș fi spus, părea enervată de asta și a plecat”, scrie musicnews.

Admirația pentru Britney Spears

Cu toate acestea, Macy încă o admiră enorm pe vedeta pop de 42 de ani și ascultă albumul ei din 2007, 'Blackout', înainte de a urca pe scenă. „Cel mai bun album vreodată - unul dintre ele, oricum!” spune Macy.

Albumul 'Blackout' include hituri precum 'Gimme More', 'Piece of Me' și 'Break The Ice'. Macy a dezvăluit că melodia ei preferată de pe album este 'Radar' și că întregul album îi oferă un impuls de curaj înainte de a performa.

25 de Ani de la Debutul lui Macy Gray

Pentru Macy, acest an marchează 25 de ani de la lansarea albumului său de debut 'On How Life Is', care a ajuns pe primele locuri în topurile din Australia, Noua Zeelandă și în clasamentul R+B din Marea Britanie. Al doilea single al albumului, 'I Try', a fost numărul unu în Australia, Noua Zeelandă și Irlanda.

Întrebată când a știut că albumul său a fost un succes, Macy a spus: „Eram în Anglia și eram în turneu, managerul meu a sunat și a spus: 'Albumul tău este numărul unu'. Am întrebat: 'Ce înseamnă asta?' Și el a spus: 'Asta înseamnă că ascultă melodia ta mai mult decât pe oricare alta.' Apoi am ajuns la New York și a fost prima dată când am fost asaltată de fani.”

Macy Gray continuă să fie o figură influentă în industria muzicală, iar experiențele ei cu alți artiști celebri sunt o mărturie a carierei sale remarcabile.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel