Madonna începe să lucreze la un nou album cu producătorul Stuart Price

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram/Madonna
Captura Instagram/Madonna

Madonna lucrează la un nou album împreună cu producătorul Stuart Price.

Regina muzicii pop a colaborat cu Price la aclamatul său album din 2005, „Confessions on a Dance Floor”, precum și la recentul său turneu „Celebration Tour”, iar cei doi vor lucra din nou împreună în studio, în timp ce creatoarea hitului „Material Girl” pregătește primul său album de la „Madame X” din 2019.

O sursă a declarat pentru rubrica „Bizarre” a ziarului The Sun: „Stuart a fost creditat pentru că a ajutat-o pe Madonna să revină în forță cu albumul 'Confessions', așa că este extrem de interesată să lucreze din nou cu el.

„Acel album a fost incredibil, iar Madonna este entuziasmată de ce pot crea împreună.

„Au trecut cinci ani de la lansarea albumului „Madame X”, care a fost un proiect conceptual, iar acum Madonna este pregătită să cânte ceva nou.

„Colaborarea cu Stuart în turneul ei a reaprins scânteia creativității. Are o nouă pasiune și abia așteaptă să înceapă.”

Cântăreața, în vârstă de 66 de ani, a confirmat că lucrează cu Price la studioul său de acasă din Londra printr-o serie de postări pe Instagram – unde a împărtășit, de asemenea, fotografii cu ea și prietenul său Akeem Morris, sărbătorind victoria echipei Chelsea în meciul din Premier League împotriva Brighton, pe Stamford Bridge, la sfârșitul săptămânii.

Price a dezvăluit anul trecut cum cântăreața „Hung Up” l-a convins să se implice în turneul ei de celebrare a celor 40 de ani de carieră muzicală.

El a spus: „Când a anunțat turneul greatest hits, am sunat-o doar pentru a-i spune: 'Felicitări, cred că este o idee grozavă'. Iar ea a spus: 'Tocmai mă gândeam la tine și am crezut că ai fi persoana perfectă cu care să lucrez la asta.' Așa că, două săptămâni mai târziu, am mers la New York.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel