Madonna și-a celebrat împlinirea celor 66 de ani la Vatican, alături de noul său iubit

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: Madonna, Facebook
Sursa: Madonna, Facebook

Madonna a vizitat Vaticanul alături de familie. Artista și-a celebrat astfel împlinirea celor 66 de ani. 

La o săptămână după ce a împlinit 66 de ani, Madonna le-a oferit fanilor o imagine asupra excursiei sale de familie la sediul Bisericii Catolice printr-o postare pe Instagram, vineri (23 august). În timpul vizitei la Roma, ea a făcut fotografii elegante în care purta o rochie florală șic, o pălărie și mănuși, pozând în fața arhitecturii antice a Vaticanului și admirând câteva dintre statuile de marmură superbe și picturile religioase imortalizate pe pereții din interiorul clădirilor sfinte.

„Arrivederci Roma!!!” a scris ea în descrierea postării. „Un sfârșit perfect pentru o sărbătoare glorioasă de ziua mea alături de prieteni și familie! … Ciao Italia!!!!”

Cântăreața „Material Girl” a inclus și o fotografie cu gemenele sale de 11 ani, Estere și Stella, purtând rochii cu buline asortate în timpul ieșirii, precum și o fotografie în care stă lângă presupusul său iubit, Akeem Morris. În aceasta din urmă, Madonna se răcorește cu un evantai delicat, în timp ce sportivul poartă o eșarfă albă ca un voal pe cap.

Problemele de sănătate și reflecția asupra vieții

Postarea vine la aproape patru luni după ce Madonna și-a încheiat turneul „Celebration” la începutul lunii mai, un spectacol ce a cuprins toată cariera ei, care a început mai târziu decât era de așteptat din cauza faptului că superstarul a fost spitalizat în iunie 2023 din cauza unei infecții bacteriene.

De Ziua Independenței anul acesta, Regina Pop-ului a reflectat asupra recuperării sale într-o postare emoționantă pe Instagram, scriind: „Acum un an, tocmai mă întorsesem acasă din spital după ce am supraviețuit unei boli care mi-a pus viața în pericol, abia puteam să stau în picioare în curtea mea, ținând o artificie.”

„Am avut o recuperare miraculoasă și un an uimitor,” a adăugat ea la momentul respectiv. „Mulțumesc, Doamne. Viața este frumoasă!”

Folosirea melodiei în Deadpool & Wolverine 

Mai târziu în acea lună, Madonna și fiicele ei gemene au pășit pe covorul roșu la premiera filmului Deadpool & Wolverine pentru a sărbători folosirea în filmul cu supereroi a hitului ei din 1989, „Like a Prayer”. 

Într-un interviu acordat SiriusXM, cu puțin înainte de premieră, starul filmului, Ryan Reynolds, și regizorul Shawn Levy au vorbit despre procesul de obținere a permisiunii pentru utilizarea piesei, care aparent a implicat o vizită personală la casa Madonnei.

„A fost un mare efort să cerem asta și, cu siguranță, un efort și mai mare să o folosim,” a reamintit Levy. „Am mers la ea și i-am arătat cum urma să fie folosită, unde și de ce.”

„A dat un sfat grozav,” a adăugat Reynolds. „A vizionat scena și nu glumesc, [a spus], ‘Trebuie să faceți asta.’ Și avea perfectă dreptate.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel