Mara Bănică, afectată după dezvăluirile făcute de Pepe

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Mara Bănică a fost profund afectată de recentele dezvăluiri legate de conflictul tensionat dintre Pepe și fosta sa soție, Raluca Pastramă.

Jurnalista și-a împărtășit emoțiile pe rețelele de socializare, povestind că a trăit o seară neașteptată și tulburătoare după ce a urmărit o ediție TV în care Pepe a adus noi acuzații grave împotriva Ralucăi. În timpul emisiunii difuzate la Antena 1, lucrurile au luat o turnură dramatică, când, în pauza publicitară, Pepe a prezentat câteva videoclipuri și imagini personale ce ar putea fi compromițătoare pentru Raluca Pastramă.

Acestea ar fi inclus dovezi privind consumul de substanțe interzise și momente intime care, conform lui Pepe, ar putea-o incrimina. Evenimentele au șocat pe toți cei prezenți, inclusiv pe Mara Bănică, care a mărturisit ulterior că a fost profund marcată de ceea ce a văzut.

Conflictul dintre Pepe și Raluca Pastramă, care au fost căsătoriți aproape un deceniu, pare să se fi intensificat recent, în ciuda faptului că au divorțat oficial acum patru ani. Cei doi au împreună două fiice, aflate sub custodia lui Pepe, în timp ce Raluca are drept de vizită conform unui acord parental stabilit legal.

Cu toate acestea, relația dintre ei este departe de a fi una pașnică. Pepe o acuză pe Raluca că nu și-a vizitat fetele în ultimele luni, încălcând acordul, în timp ce Raluca susține că i s-a refuzat accesul la copii, ceea ce a amplificat tensiunile dintre ei.

În paralel, Raluca a inițiat o acțiune legală împotriva lui Pepe, cerând o ordonanță președințială, despre care artistul susține că are ca scop obținerea de avantaje financiare, inclusiv pensia alimentară. Acuzațiile și contra-acuzațiile dintre cei doi foști parteneri continuă, afectându-i și pe cei din jurul lor, inclusiv pe Mara Bănică, care a recunoscut că evenimentele recente au avut un impact emoțional puternic asupra sa.

Am avut o seară foarte grea din punctul de vedere al conținutului. O seară care nu trebuia să debuteze așa, care avea cu totul și cu totul alt desfășurător. A pornit de la un SMS pe care l-am primit de la Raluca Pastramă. Aveam o știre scurtă despre divorțul de Ibrahim, cel de-al doilea soț al ei, în care a fost martor Pepe. S-a ajuns la o serie de dezvăluiri care s-au finalizat cu sosirea intempestivă a lui Pepe, care ne-a arătat niște imagini în pauza publicitară, în care spune că Raluca s-ar droga, și niște filmulețe – nu le-aș numi pornografice – din intimitatea ei, dacă ea este în acele imagini. Eu pe oamenii ăștia i-am cunoscut, am fost la nunta lor, la botezul copiilor, atunci când erau un cuplu, și m-a marcat foarte tare ce am văzut. Am trăit o seară șocantă pentru mine!”, a transmis Mara Bănică pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Banica (@marabanica)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel