Margot Robbie este însărcinată! Actrița așteaptă primul ei copil cu soțul Tom Ackerley

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Barbie. FOTO: captura video
Barbie. FOTO: captura video

Vedeta din "Barbie" și soțul ei regizor sunt căsătoriți din 2016.

Margot Robbie este însărcinată!

Mai multe surse confirmă pentru PEOPLE că vedeta Barbie, 34, și soțul Tom Ackerley așteaptă primul lor copil. Reprezentanții ambelor vedete nu au răspuns solicitărilor PEOPLE pentru comentarii.

Robbie și Ackerley, ambii în vârstă de 34 de ani, s-au cunoscut în 2013 pe platoul de filmare al dramei din al Doilea Război Mondial, Suite Française, unde el era asistent de regie, iar ea actriță. S-au căsătorit în decembrie 2016, într-o ceremonie privată în Byron Bay, Australia, fără a-și anunța logodna înainte de nuntă.

Robbie și Ackerley au fost inițial prieteni și au lucrat împreună la compania de producție LuckyChap, într-o echipă de patru persoane care include și prietena din copilărie a lui Robbie, Sophia Kerr, și pe Josey McNamara.

Compania a produs mai multe filme și seriale de televiziune, inclusiv I, Tonya, Birds of Prey și Barbie, toate având-o pe Robbie în rolul principal.

Luna trecută, Ackerley a vorbit cu The Sunday Times despre modul în care el și Robbie își echilibrează viața personală și profesională.

"Noi petrecem 24 de ore pe zi împreună," a spus el. "Este perfect. Nu avem un comutator de pornire și oprire. Totul a devenit un întreg."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel