Mariah Carey glumește despre faptul că este „torturată” de lumina de deasupra capului

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Mariah Carey /Instagram
Mariah Carey /Instagram

Mariah Carey a făcut o glumă spunând că pur și simplu „nu poate suporta” lumina de deasupra capului.

Într-un teaser pentru un viitor interviu în podcastul Las Culturistas, găzduit de Bowen Yang și Matt Rogers, celebra cântăreață a discutat despre antipatia ei față de lumina slabă.

„Nu pot suporta iluminatul de deasupra capului. De ce ni se face asta? De fapt, nu ar trebui să zic 'noi', pentru că nu e despre toată lumea. E despre mine”, a spus ea. „Eu sunt cea mai chinuită de acest iluminat oribil, fie că e în lifturi, uși sau săli de sport – nu că aș merge la sală, dar știți ce vreau să spun, lumina e oribilă.”

Mariah a adăugat că se simte confortabil cu lumina naturală.

„Soarele e în regulă, mai ales la apus. Îmi pun o pălărie, mă bucur de moment, pentru că lumina soarelui îți mângâie pielea. Totuși, trebuie să fii atent, căci poate fi dăunător”, a continuat cântăreața. „Dar lumina laterală? Nu, mulțumesc. Oriunde mă duc, închideți luminile. Stingeți-le, nu vreau să le mai văd.”

În încheiere, Mariah a subliniat: „Încă un lucru despre lumina de deasupra capului – mă face să mă simt rău.”

Episodul complet va fi difuzat miercuri, dar comentariile sale au început deja să genereze reacții online.

Actrița Alison Brie a comentat „Definiție iconică”, iar cântăreața JoJo a exclamat: „Acesta este cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată”. Leslie Grossman a adăugat cu umor: „Nu m-am simțit niciodată mai înțeleasă în viața mea. OMG, MARIAH??????”

Nu este prima dată când Mariah abordează acest subiect. Într-un interviu din 2016 pentru The Sunday Times, ea a menționat că vila în care stătea în Los Angeles era închiriată.

„Trebuie să subliniez că e o casă închiriată – nu aș avea niciodată lumină deasupra capului. Le numesc 'pălării înalte'”, a spus ea. „În apartamentul meu din New York, folosesc doar lumânări, candelabre și lumină încastrată. Acest tip de iluminat este abuziv.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel