Mariah Carey pe cale să lanseze albumul secret de grunge din anii '90

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Mariah Carey /Instagram
Mariah Carey /Instagram

Mariah Carey este pregătită să lanseze albumul secret de grunge pe care l-a înregistrat în anii '90.

Superstarul a creat un album de rock alternativ intitulat Someone's Ugly Daughter, alături de prietena ei Clarissa Dane, sub pseudonimul „Chick”, în timp ce lucra la al cincilea album de studio, Daydream, în 1995.

Totuși, din cauza presiunilor venite din partea casei de discuri, care nu voia ca Mariah să fie asociată cu acest proiect, Someone's Ugly Daughter a avut parte de o lansare limitată și nu a beneficiat de promovare.

Într-un interviu recent pentru podcastul Las Culturistas, Mariah a fost întrebată despre lansarea completă a acestui album.

„Știu, nu-i așa?”, a răspuns ea. „Sunt atât de frustrată că nu l-am lansat încă... dar cu cine să-l distribui?”

Când coprezentatorii Matt Rogers și Bowen Yang i-au sugerat să-și creeze propria casă de discuri și să lanseze albumul pe platforme simple, Mariah a fost entuziasmată: „Aș putea face asta. Este un album bun.”

Artista, în vârstă de 55 de ani, a mărturisit că i-a plăcut enorm să lucreze la Someone's Ugly Daughter, unde a folosit inițial pseudonimul D. Sue și a înregistrat vocea principală.

„O să-l auziți, cu siguranță”, a zâmbit ea. „Acest proiect chiar m-a energizat. Ar trebui să-l lansez, nu? Aveți dreptate.”

În 2022, Mariah a dezvăluit pentru Rolling Stone Music Now că versiunile originale ale pieselor, înainte de a fi forțată să rămână doar pe partea vocală secundară, încă există.

„A fost ieșirea mea creativă pe care nimeni nu o știa. Sincer, aș prefera ca oamenii să nu afle prea multe până nu decidem ce vom face cu acele înregistrări”, a spus ea. „În acea perioadă nu aveam libertate deloc, iar asta a fost evadarea mea. Mă plimbam prin Upstate New York cu asistentul meu și strigam versurile acestor piese. A fost eliberator.”

Deși unele copii fizice ale albumului Chick mai pot fi găsite, piesele nu sunt încă disponibile pe platformele de streaming.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel