Mario Fresh, urmărit de GHINION după despărțirea de Alexia Eram

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

După despărțirea de fiica Andreei Esca, lucrurile nu par să fie ușoare pentru Mario Fresh.

Pentru a se destinde și a se deconecta de la situație, artistul a decis să ia o pauză și să plece într-o vacanță în Dubai, lăsând totul în urmă pentru o perioadă.

Mario Fresh a împărtășit pe InstaStory o experiență neașteptată din Dubai, unde a primit mai multe amenzi într-o singură zi. Artistul a subliniat, amuzat, că în 7 ani de condus în România nu a acumulat nici pe departe atâtea sancțiuni.

„Am luat azi amenzi în Dubai cât nu am adunat în 7 ani de permis în România (…) Mai bine îmi luam 10 porci…”, a scris Mario Fresh pe Instagram.

Mario Fresh a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexia Eram timp de 8 ani. Cei doi păreau de nedespărțit și au avut grijă să se sprijine unul pe celălalt atât la bine, dar și la greu.

Despre Mario Fresh

Mario Fresh, pe numele său real Mario Gălățanu, este un artist român de muzică pop și trap, care a câștigat popularitate în special datorită pieselor sale catchy și a prezenței sale carismatice în mediul online. El a devenit cunoscut inițial datorită colaborării cu Alex Velea, fiind parte din Golden Boy Society, iar ulterior și-a construit o carieră solo de succes.

De-a lungul anilor, Mario a lansat mai multe hituri care au urcat rapid în topurile muzicale din România. De asemenea, relația sa de lungă durată cu Alexia Eram, fiica prezentatoarei TV Andreea Esca, l-a plasat frecvent în atenția publicului și a presei mondene. Cei doi au fost adesea considerați unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, însă s-au despărțit în 2023, eveniment care a stârnit multe reacții în rândul fanilor lor.

În ultima perioadă, Mario a continuat să se implice în proiecte muzicale noi și să exploreze alte domenii, cum ar fi vlogging-ul și influența pe rețelele sociale. Vacanța sa recentă în Dubai și amenzile primite în aceeași zi au atras atenția publicului, iar el a comentat totul cu umor pe contul său de Instagram.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel