Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Michele Morrone a transmis un mesaj dur către televiziuni

Michele Morrone s-a aflat în România timp de câteva câteva zile. După ce a vizitat Bucureștiul și Castelul Bran, actorul italian a transmis un mesaj dur televiziunilor autohtone.

Michele Morrone, devenit faimos datorită rolului său în seria de filme „365 Days”, și-a exprimat admirația față de România, dar a menționat că a avut și o experiență neplăcută. Actorul s-a declarat profund dezamăgit de multe dintre televiziunile românești, pe care le consideră vinovate de promovarea și difuzarea „unor conținuturi de slabă calitate”.

Ce minunat e în România, o țară frumoasă. Tocmai de aceea vreau să scriu acest mesaj. După părerea mea, un popor ca România ar trebui să investească mai mult în educația tinerilor, începând de la artă, muzică, cinema literatură și mai ales istorie. Este atât de trist și descurajant să vezi televiziunea românească (nu toate) că încearcă să coboare nivelul cultural al unui popor cu o istorie atât de bogată și minunată, difuzând cele mai groaznice gunoaie pe care le poate vedea un tânăr”, a scris actorul italian pe Instagram.

2. Captura In... (whatsapp-image-2024-09-06-at-22-40-22_69414400.jpg)

În continuare, Michele Morrone le transmite televiziunilor să-și schimbe optica din prezent și să se axeze pe programe din care copiii au ce să învețe.

Fac un apel la televiziuni: educați-vă tinerii despre cultură, despre toate minunile istoriei voastre. Despre creștere personală a indivizilor, pentru că într-o zi acești copii vor fi bătrâni și vor continua să vizioneze gunoiul din programele voastre de televiziune dezgustătoare și ignorante. Nu vor crește niciodată”, a încheiat actorul pe pagina lui de Instagram.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel