Mihai Albu într-un nou SCANDAL cu Iulia Albu. Designer-ul de pantofi i-a aruncat rochia de mireasă

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Mihai Albu a fost acuzat de fosta sa soție, Iulia Albu, că i-ar fi aruncat rochia de mireasă, împreună cu alte obiecte importante pentru ea.

Designerul a oferit un răspuns, explicând că lucrurile stau diferit. Potrivit lui, Iulia ar fi lăsat rochia în casa lui în momentul despărțirii, deși și-a luat alte bunuri personale.

De curând, Iulia Albu a susținut că rochia sa de mireasă, creată de Răzvan Ciobanu, a fost aruncată la gunoi după ce i-a cerut-o înapoi. Mihai Albu a explicat că fosta lui soție și-a luat toate lucrurile din locuința sa, cu excepția rochiei de mireasă, și că abia mai târziu, după ce el deja aruncase rochia împreună cu alte obiecte, Iulia l-ar fi întrebat de aceasta.

2. Captura Fa... (albu1_46978900.jpg)

Rochia de mireasă. Realizată de Răzvan Ciobanu, care s-a oferit să o creeze pentru stimabila datorită prietenie mele cu designerul (eu având colaborări multiple cu acesta cu mult înainte de apariția ei în peisaj), rochie ce a fost abandonată ostentativ după divorț în dulapul ei din locuința mea chiar în momentul în care și-a ridicat toate lucrurile personale, mai puțin acest articol vestimentar.

Timpul trecut și a fost aruncată împreună cu alte lucruri inutile ocupatoare de spațiu, mai ales că nu a revendicat-o. Cert este că după șapte ani de la divorț, odată cu moartea lui Răzvan Ciobanu, fosta soție a cerut rochia, în contextul decesului acestuia. Dacă pentru ea nu a stârnit nicio emoție această piesă simbolică și a abandonat-o atâta vreme, de ce aș fi păstrat-o eu? Interesant este că a ținut express să ia găina, mai puțin rochia”, este o parte din mesajul postat de Mihai Albu, pe Facebook.

Mihai Albu a povestit că, înainte de nuntă, el și Iulia Albu au convenit ca, în cazul unui eventual divorț, ea să îi returneze verigheta. Acordul a fost respectat, iar la doi ani după despărțirea oficială, Iulia i-a înapoiat inelul.

În plus, Iulia Albu a susținut că fostul soț ar fi aruncat căruciorul antic Taylor, pe care l-au folosit la botezul fiicei lor. Mihai Albu a explicat că acel cărucior a fost folosit doar pentru câteva poze, iar apoi a fost uitat în magazia vechiului său atelier. În cele din urmă, acum șase ani, căruciorul a fost aruncat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel