Mihai Bendeac, schimbare de look radicală! Cum nu l-a mai văzut nimeni până acum

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Mihai Bendeac, unul dintre cei mai apreciați și carismatici actori din România, și-a surprins recent fanii cu o apariție neașteptată, actorul este văzut purtând plete!

Această imagine a devenit rapid virală, mai ales că Bendeac este cunoscut pentru look-ul său cu capul ras. Fotografia inedită provine dintr-o scenă a noului său film, „Căsătoria”, primul lungmetraj la care lucrează cu multă pasiune și dedicație.

Decizia lui Mihai Bendeac de a se retrage din televiziune, inclusiv din rolul de jurat la „iUmor”, i-a luat prin surprindere pe mulți dintre fanii săi. Deși a lipsit de pe micile ecrane, actorul a rămas activ pe platformele online, unde milioane de oameni îl urmăresc.

Cu toate acestea, în ultimele luni, prezența lui Bendeac pe rețelele de socializare a devenit tot mai rară, lăsându-i pe fani să se întrebe despre absența sa. Răspunsul a venit odată cu dezvăluirea proiectului său de suflet, filmul „Căsătoria”, la care a lucrat intens timp de trei ani.

Acest lungmetraj marchează o nouă etapă în cariera sa, atât ca actor, cât și ca regizor. Bendeac și-a canalizat întreaga energie creativă în acest proiect, ceea ce a explicat lipsa sa din mediul online.

În caz că vă întrebați de ce @jurnalul_unui_burlac este cvasi-absent de pe rețelele sociale de ceva timp încoace…”, a fost mesajul transmis pe pagina de Instagram a filmului. 

Imaginea cu actorul purtând plete a stârnit reacții entuziaste, fiind o schimbare radicală față de look-ul său obișnuit. Fanii, obișnuiți cu stilul său caracteristic, au fost impresionați de această transformare.

2. Captura In... (beandeac2_50818100.jpg)

Deși detaliile despre rolul său în film sunt încă necunoscute, este clar că Bendeac va aduce momente inedite și pline de umor, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul carierei sale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel