Monica Bellucci primește trofeul Globo d'Oro pentru întreaga carieră la gala din Roma

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Celebra actriță italiană Monica Bellucci a fost onorată cu trofeul Globo d'Oro pentru întreaga carieră la gala anuală organizată de Asociația Presei Străine din Italia, informează DPA.

Artista italiană, în vârstă de 59 de ani și cunoscută pe plan internațional pentru rolurile din "Malena," trilogia "The Matrix" și "Spectre" (2015) din seria "James Bond," a primit trofeul Globo d'Oro (Globul de Aur) în cadrul unei ceremonii organizate miercuri seară la Roma. Aceasta a avut loc la peste un sfert de secol după ce a câștigat primul său Globo d'Oro pentru cea mai bună actriță în 1998 datorită interpretării din lungmetrajul "Kaputt Mundi."

La gala de miercuri seară, Monica Bellucci a fost însoțită de partenerul ei, celebrul regizor american Tim Burton.

Premiul pentru cel mai bun film i-a fost decernat regizoarei italiene Paolo Cortellesi pentru pelicula "C'e ancora domani" ("There's Still Tomorrow"), iar premiul pentru cel mai bun documentar a fost câștigat de "Ode to Naples," regizat de Trudie Styler, soția cântărețului britanic Sting.

Gala premiilor Globo d'Oro este organizată anual de Asociația Presei Străine din Italia. Cea de-a 64-a ediție a evenimentului s-a desfășurat miercuri seară la Villa Massimo din capitala italiană, sediul Academiei Germane din Roma.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel