Nana Mouskouri, retragere de pe scenă la 90 de ani: Cred că am făcut destul

Autorul articolului: Sonia Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
FOTO cu rol ilustrativ: Freepik @nagaets
FOTO cu rol ilustrativ: Freepik @nagaets

Celebra cântăreață Nana Mouskouri și-a anunțat retragerea cu o săptămână înainte de a împlini 90 de ani. ”Nu mă pot preface că sunt o femeie tânără”, a declarat artista.

Celebra cântăreața de origine greacă Nana Mouskouri, o figură legendară a muzicii populare, și-a anunțat retragerea de pe scenă, cu puțin timp înainte de a împlini 90 de ani, într-un interviu acordat revistei germane Der Spiegel, publicat joi, transmite AFP.

”Voi mai susține câteva spectacole, apoi asta va fi tot”, a declarat Nana Mouskouri în interviul publicat în ediția online a săptămânalului. ”Cred că am făcut destul”, a adăugat artista.

”Nu mă pot preface că sunt o femeie tânără. Nu vreau să fac rău oamenilor. N-am dreptul să urc pe scenă și să cânt prost, chiar dacă publicul mă aplaudă pentru asta”, a adăugat ea.

Youtube video image

A revenit pe scenă pentru că se plictisea

În 2008, Nana Mouskouri, care a înregistrat peste 1.500 de cântece, abordând atât muzica populară, cât și genurile jazz și pop, și-a luat rămas-bun de la public, în timpul unui concert susținut la Atena, însă anul următor a revenit pe scenă, mărturisind că era prea plictisită pentru a sta departe de activitatea concertistică.

La 13 octombrie, Mouskouri va împlini vârsta de 90 de ani. Pentru a marca acest eveniment, va fi lansat un album cu unele dintre hiturile sale, reînregistrate de o orchestră. ”Când aud aceste înregistrări, nu mă pot opri din plâns”, a mărturisit artista pentru Der Spiegel, scrie Agerpres.

Nana Mouskouri (nume real Ioanna Mouschouri) s-a născut la 13 octombrie 1934, în localitatea Chania din insula Creta, Grecia. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel