Neil Young și Crazy Horse anunță "o mare pauză neplanificată" din turneu din cauza bolii

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Neil Young și Crazy Horse au anulat restul turneului din cauza unor probleme de sănătate.

Muzicianul de 78 de ani a declarat că el și trupa sa de sprijin de lungă durată au avut parte de o "experiență grozavă" în cadrul turneului "Love Earth Tour", dar au fost nevoiți să anuleze concertele rămase după ce "câțiva membri ai grupului" s-au îmbolnăvit după ultimul lor concert.

Ultima lor reprezentație a avut loc pe 22 mai la Pine Knob Music Theatre din Independence Township, Michigan, iar membrii trupei "nu sunt încă complet refăcuți".

Neil Young și Crazy Horse au anulat restul turneului din cauza unor probleme de sănătate în rândul membrilor trupei.

Într-o declarație postată pe site-ul său, Neil a spus: "Turneul Love Earth a fost o experiență extraordinară pentru noi până acum. Am avut parte de audiențe și muzică minunate. Ne-am distrat de minune!

"Din păcate, după concertul de la Pine Knob din Detroit, câțiva dintre noi s-au îmbolnăvit și a trebuit să ne oprim. Încă nu ne-am revenit complet, așa că marele nostru turneu va avea o pauză neplanificată."

Neil și Crazy Horse speră să reprogrameze "unele dintre concertele anulate" atunci când se vor simți pregătiți să "revină pe scenă".

El a adăugat: "Vom încerca să recuperăm unele dintre concertele pierdute pe măsură ce trece timpul și când vom fi pregătiți să revenim pe scenă! Știm că mulți dintre voi și-au făcut planuri de călătorie și ne cerem scuze pentru neplăceri. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel