Nicki Minaj anunță albumul Pink Friday 3

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Nicki Minaj
Sursa: captură Youtube Nicki Minaj

Nicki Minaj se pregătește să lanseze noul album 'Pink Friday 3'.

Rapperița de 41 de ani a anunțat pe rețelele de socializare în weekend motivul pentru care a decis să renunțe la ediția deluxe 'Gag City Reloaded' a albumului 'Pink Friday 2' și să opteze pentru un cu totul alt material în seria 'Pink Friday'.

Interpreta hit-ului 'Anaconda' a promis că va dezvălui data oficială a lansării „în următoarele două săptămâni” și a anunțat că va lansa o piesă nouă din proiect până atunci.

Într-o postare amplă pe X / Twitter, Nicki a scris: „În loc să fac o ediție DELUXE pentru Pink Friday 2, am hotărât să creez un album nou.

Voi include totuși melodii noi, cum ar fi #Mamita și [The „anxiety” song] pentru restul turneului... și voi anunța noua dată în următoarele două săptămâni. Noua muzică este prea valoroasă pentru a fi inclusă doar într-un album deluxe. (sic)”

Ea a continuat: „Aseară, piesele pe care le-am înregistrat au fost prea iconice. Vă iubesc atât de mult. Știți asta. Știu că o știți. O să vă ofer ceva până la anunț, așa că nu vă faceți griji.”

Subliind că noile piese merită un album dedicat, cu un tracklist „specific”, Nicki a adăugat: „Acest proiect este foarte special pentru mine din atât de multe motive de care nu sunteți conștienți.

„Am pus fiecare melodie într-o anumită ordine. Pentru a respecta această viziune, vreau să îi ofer integritatea și respectul cuvenit, fără să adaug alte piese. 1-2 melodii în plus nu ar fi o problemă, dar 5-7 melodii ar face totul să pară neglijent (În umila mea opinie). (sic)”

'Pink Friday 2', lansat în decembrie, a inclus colaborări cu J. Cole, Drake, Lil Wayne, Future, Lil Uzi Vert, 50 Cent, Monica și Keyshia Cole.

'Pink Friday', albumul de debut aclamat al lui Nicki din 2010, a avut o continuare în 2012 cu 'Pink Friday: Roman Reloaded', în care artista a experimentat cu dance-pop și a inclus hitul îndrăgit „Starships”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel