Nicola Coughlan din Bridgerton lansează un cântec pop

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Nicola Coughlan, cunoscută din serialul "Bridgerton," și-a lansat debutul în muzica pop cu piesa intitulată "Shoes, More Shoes."

Actrița va dona toate încasările obținute din această melodie către organizațiile caritabile LGBTQ+, Not a Phase și The Trevor Project, în sprijinul Lunii Mândriei.

Piesa a apărut după ce Nicola a mărturisit că a dorit de mult timp să lanseze o melodie ironică.

După interviu, producătorul muzical Ellis Miah a transformat comentariul Nicolei Coughlan într-un remix viral pe TikTok.

Ulterior, cei doi au colaborat pentru a realiza piesa oficială. Nicola a anunțat lansarea melodiei vineri, pe conturile sale de social media.

"Ca Lennon & McCartney, Dylan și alți mari lirici, și eu mi-am scris primul cântec improvizând câteva note vocale pentru @ellismiah în cele 30 de minute înainte de a mă pregăti pentru Mighty Hoopla", a glumit ea, referindu-se la festivalul de muzică din Marea Britanie.

Ea a adăugat: "Mulțumesc tuturor icoanelor queer și Real Housewives care au fost o sursă de inspirație, trăiesc pentru voi. Cel mai important, acest cântec (acum disponibil pe toate platformele de streaming) strânge fonduri pentru două organizații de caritate incredibile, @notaphaseorg și @trevorproject. Mândrie fericită!"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel