Nicole Scherzinger a avut o perioadă "foarte dificilă" în Pussycat Dolls

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook
Facebook

Vedeta în vârstă de 46 de ani - care a fost cântăreața principală a grupului din 2003 până în 2010 și capul de afiș al grupului - este "foarte mândră" de faptul că trupa a vândut 55 de milioane de discuri, dar a recunoscut că perioada petrecută alături de producătorii hiturilor "Don't Cha" a fost "profund copleșitoare".

Ea a declarat pentru revista Times: "The Dolls, a fost o experiență profund copleșitoare, nu?

Nicole a exprimat mândria ei pentru muzica creată de Pussycat Dolls și pentru amprenta mică pe care au lăsat-o grupul nostru. Cu toate acestea, a recunoscut că drumul nu a fost ușor, deoarece a fost o perioadă de autodescoperire intensă.

Ea a admis că imaginea de sex simbol a făcut-o să se simtă nesigură și incomodă în costumele provocatoare ale grupului.

"La început, aceasta a fost cea mai mare provocare pentru mine", a spus ea. "Celelalte fete erau dansatoare profesioniste, iar pentru ele, dansul modern implica adesea costume sumare. Corpul unui dansator este instrumentul lor; este o formă de artă frumoasă."

"Dar eu am fost prima dată cântăreață. A fost dificil pentru mine inițial pentru că nu mă simțeam confortabil în propria piele."

Cântăreața cunoscută pentru hitul "Poison" a descris viața în trupă ca fiind extrem de dificilă, marcând o perioadă în care erau întotdeauna în goană și sufereau de lipsă de somn.

"Am trecut printr-o perioadă atât de grea, luptându-mă cu propriile demoni și probleme, mereu pe drum, fără să avem timp pentru somn", a dezvăluit ea. "Era o rețetă perfectă pentru dezastru, să fiu sinceră cu tine. Acum lucrurile sunt mult diferite. Există reguli stabilite și este mai mult o comunitate trează acum."

Ea a continuat, explicând: "Dar pe vremea noastră, era totul despre a munci până la epuizare. Mi-a fost greu să dorm. Am avut mereu probleme cu somnul."

Nicole a vorbit și despre influența pozitivă a logodnicului ei, Thom Evans, care a ajutat-o să-și "reprogrameze" gândirea pentru a o ajuta să se odihnească mai bine.

"Ea îmi reorganizează gândurile și mă ajută să încerc să dorm mai mult. Îmi place să dorm acum," a spus ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel