VIDEO - Nina O’Brien, accidentare "HORROR". Momente de PANICĂ la Jocurile Olimpice. Oamenii și-au acoperit fețele de SPAIMĂ

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport

Au fost momente de panică la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Americanca Nina O’Brien, în vârstă de 24 de ani, a suferit o accidentare gravă la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, în timpul probei de schi slalom uriaș.

Cu doar două porți înainte de final, Nina O’Brien a pierdut controlul după ce s-a atins de o poartă și a căzut.

Au fost momente de panică, iar sportiva a suferit și o accidentare descrisă drept "horror" de New York Post, la piciorul drept, pe care l-a prins sub ea în căzătură și s-a mișcat de la locul lui.

Accidentarea Ninei O’Brien a provocat panică în rândul celor prezenți, care și-au acoperit fețele cu mâinile de spaimă.

Nina O’Brien era considerată a doua cea mai bună reprezentantă a Statelor Unite ale Americii în proba de slalom uriaș, după Mikaela Shffrin, care a fost, însă, descalificată.

Care e starea Ninei O’Brien

Un purtator de cuvând al Federației de Schi din Statele Unite ale Americii a declarat, pentru sursa citată anterior, că Nina O’Brien este conștientă și capabilă să răspundă stimulilor.

"Ea este foarte puternică, e o luptătoare. A fost îngrijorată doar pentru că s-a întârziat cursa și a întrebat cât de repede a schiat", a spus purtătorul de cuvânt.

Ziua de vineri a marcat debutul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing.

Zăpada de la Beijing este 100% artificială, premieră absolută în istoria Jocurilor Olimpice de iarnă. La Beijing nu există nici măcar un fulg de nea în afara zonei olimpice, așa cum se poate observa în imaginile de mai jos.

Sportivii prezenți la Jocurile Olimpice de iarnă sunt obligați să aibă schema completă de vaccinare anti-COVID. O comisie formată din 20 de medici a analizat cazurile sportivilor care nu s-au putut vaccina din motive obiective.

La Beijing vor fi prezenți foarte puțini spectatori, iar aceștia vor avea acces pe baza unor invitații. Aceștia vor fi obligați să respecte un protocol foarte strict din punct de vedere al COVID-19. Nu vor avea voie să scandeze, pentru a nu împrăștia salivă în zonă. Celor prezenți în tribune le va fi permis doar să aplaude pe durata probelor.

Trei sate olimpice au fost construite pentru a găzdui mii de sportivi, antrenori şi membri al delegaţiilor. Este vorba de Satul Olimpic Beijing 2022, Satul Olimpic Yanqing şi Satul Olimpic Zhangjiakou. După ce se vor încheia întrecerile sportive, satele olimpice vor fi transformare în locuinţe pentru persoane fizice sau în parcuri industriale.

2. -imagine fara descriere- (nina-oe28099brien--accidentare-horror--momente-de-panica-la-jocurile-olimpice--oamenii-si-au-acoperit-fetele-de-spaima-2_49888500.jpg)

 

Delegația României la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing

România are 21 de sportivi la Jocurile Olimpice de iarnă:

- Biatlon (2): Natalia Ushkina (individual, sprint, urmărire - feminin), George Colţea (sprint, individual, urmărire - masculin)

- Bob (6): Andreea Grecu (monobob, bob 2 feminin), Katharina Wick (bob 2 feminin); Mihai Tentea (bob 2 masculin, bob 4 masculin), Ciprian Daroczi (bob 2 masculin, bob 4 masculin), Raul Dobre (bob 4 masculin), Cristian Radu (bob 4 persoane)

- Sanie (4): Raluca Strămăturaru (feminin, ştafetă), Valentin Creţu (masculin, ştafetă), Marian Gîtlan, Darius Şerban (dublu masculin, ştafetă)

- Patinaj viteză (1): Mihaela Hogaş (feminin)

- Schi fond (3): Timea Lorincz (schiatlon, sprint liber - feminin), Paul Pepene, Raul Popa (schiatlon, sprint liber, sprint echipe - masculin)

- Schi sărituri (3): Daniela Haralambie (trambulină normală - feminin), Andrei Feldorean (trambulină normală, trambulină mare - masculin), Daniel Cacina (trambulină normală, trambulină mare - masculin)

- Schi alpin (2): Maria Constantin (slalom, slalom uriaş - feminin), Alexandru Ştefănescu (slalom, slalom uriaş - masculin)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel