Noi dezvăluiri în cazul morții actorului Matthew Perry, actorul din Friends

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Alan Light via flickr
Foto: Alan Light via flickr

Un nou raport indică faptul că investigația privind moartea starului din Friends, Matthew Perry, se apropie de concluzie și că „mai multe persoane” ar putea fi acuzate. Actorul a decedat pe 28 octombrie 2023, la vârsta de 54 de ani, din cauza efectelor acute ale ketaminei, care au provocat înecul său în jacuzzi-ul din reședința sa din Los Angeles.

Raportul autopsiei întocmit de Oficiul Medicului Legist al Comitatului Los Angeles a indicat, de asemenea, boala coronariană și opioidul buprenorfină drept factori contribuitori la decesul actorului. În luna decembrie, legistul a încheiat investigația, dar în luna mai, Poliția din Los Angeles (LAPD) a lansat o anchetă penală pentru a înțelege mai bine circumstanțele decesului, scrie euronews.com.

Posibile Acuzații Penale

Conform revistei People, ancheta se apropie de finalizare și autoritățile cred că „mai multe persoane” ar putea fi acuzate. Surse din cadrul revistei susțin că decizia finală privind punerea sub acuzare va aparține Biroului Procurorului SUA.

Contextul Tratamentului cu Ketamină

La momentul decesului, Perry urma o terapie cu infuzii de ketamină, cunoscută pentru efectele sale benefice asupra depresiei și anxietății. Legistul a remarcat că ketamina din sistemul actorului „nu putea proveni din acea terapie cu infuzie, deoarece timpul de înjumătățire al ketaminei este de trei până la patru ore, sau mai puțin”. Autoritățile încearcă să identifice persoana care ar fi putut furniza o sursă secundară de ketamină și investighează posibilitatea ca Perry să fi primit narcotice prin poștă, potrivit TMZ.

Lupta cu Dependența

Matthew Perry a luptat cu dependența de droguri și alcool cea mai mare parte a vieții sale. În memoriile sale din 2022, „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”, actorul a dezvăluit că a cheltuit 9 milioane de dolari în încercarea de a-și recăpăta sobrietatea și a intrat de 15 ori în centre de reabilitare. Până în 2021, Perry a afirmat că și-a depășit dependența.

Rămâne de văzut dacă investigația va conduce la acuzații penale și cum vor evolua lucrurile în continuare în acest caz tragic.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel