Noile trenduri de pe TikTok! Cu siguranță ați auzit de: "Corneel"/"Papi Chulo" și "Șalaicadaimand in dă scai"

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie de la Andrea Piacquadio/pexels
Fotografie de la Andrea Piacquadio/pexels

Tinerii creează trenduri pe TikTok inspirate de emisiunea „Insula Iubirii”.

Emisiunea „Insula Iubirii” continuă să capteze atenția tinerilor, care nu doar că o urmăresc cu interes, dar și creează numeroase trenduri pe TikTok inspirate de momentele și personajele show-ului.

Noul sezon, considerat unul dintre cele mai spectaculoase de până acum, a generat o mulțime de reacții și conținut viral pe platforma de socializare.

Românii care folosesc TikTok au auzit cel puțin o dată  "Corneel"/"Papi Chulo" și "Șalaicadaimand in dă scai"

Conform unui raport din 2022 al companiei de cercetare și analiză Global Web Index (GWI), aproximativ 6.4 milioane de români utilizau TikTok. Aceasta reprezintă aproximativ 33% din totalul utilizatorilor de internet din România.

Cuplurile si ispitele din "Insula Iubirii" au ajuns virale după o serie de declarații făcute la testimoniale.

Cuplul care atrage cel mai mult atenția în acest an este format din Cornel și Iustina. Tânăra nu se sfiește să se laude cu stilul de viață luxos pe care îl duce alături de partenerul său. 

O avem pe Iustina care în primele episoade a vorbit singură în fața camerei cu iubitul ei Cornel și arătându-i ce forme poate să piardă în caz că pică în ispită.

într-o discuție cu ispita Eric, Iustina nu a ezitat și s-a lăudat cu „investițiile” pe care Cornel le-a făcut în ea. Printre acestea se numără și inelul de logodnă pentru care bărbatul a scos din buzunar 4.000 de euro, adică echivalentul a 19.890 de lei.

Trendurile variază de la reconstituiri amuzante ale momentelor din emisiune, la provocări și reacții la declarațiile Iustinei. Unii tineri își exprimă admirația pentru relația lor, în timp ce alții își arată scepticismul într-un mod comic.

În noul sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, un personaj care a atras rapid atenția publicului este ispita Marcel.

Al 2-lea personaj este Marcel, ispita care a fost plecată din România câțiva ani buni și a uitat limba natală. Marcel și-a descris stilul fiind foarte "Papi Chulo", iar noi am căutat să vedem ce înseamnă acest stil. După o traducere exactă am constatat că înseamnă "tătic proxenet", dar în rândul tinerilor această expresie este folosită ca fiind "tandru și afectuos".

Fraza „Șalaicadaimand in dă scai” a fost folosită de Marcel când voia să-și exprime trăirile pe care le-a avut lângă Maria, o concurentă din emisiune. Amuzant este că ispita a vrut să reproducă refrenul piesei Rihannei "Shine bright like a diamond", dar dăm noi vina pe emoții pentru că a ieșit altceva.

Încă din prima ediție a acestui sezon, bărbatul s-a prezentat drept „Maluma Baby”, fiindu-i remarcate anumite trăsături. După ce a renunțat la cariera în armată, bărbatul a plecat în Insulele Canare. Acolo, lucrează ca barman și chelner într-un restaurant de lux.

Videoclipurile pe TikTok variază de la reconstituiri ale momentelor tensionate sau romantice cu Marcel, la comentarii ironice și meme-uri care parodiază interacțiunile lui cu concurentele. El a reușit să devină un adevărat fenomen pe TikTok, demonstrând cât de influent poate fi un personaj de reality show.

Indiferent de perspectiva abordată, „Insula Iubirii” a reușit să creeze un val de conținut creativ pe TikTok, demonstrând impactul său cultural asupra tinerei generații.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel