Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Bruce Springsteen
Bruce Springsteen

Disney+ a organizat o proiecție exclusivă a viitorului film documentar original, „Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band”, la Ham Yard Hotel din Londra. Documentarul va fi disponibil în exclusivitate pe Disney+ vinerea viitoare, pe 25 octombrie.

La evenimentul, marcat de prezența unor personalități, au participat Bruce Springsteen, subiectul principal al documentarului, Stevie Van Zandt, membru al formației E Street Band și colaborator al filmului, regizorul Thom Zimny și producătorul Jon Landau. Printre alți invitați de renume s-au numărat muzicienii Bob Geldof, Danny Jones și Dave Clark, prezentatorii Dermot O'Leary, Edith Bowman, Jeremy Vine și Antoine de Caunes, regizorul Gurinder Chadha și actorii Roschdy Zem și Viveik Kalra.

Proiecția a fost prezentată de Deborah Armstrong, manager general pentru Regatul Unit și Irlanda la The Walt Disney Company EMEA, și a fost urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri cu Bruce Springsteen, Stevie Van Zandt, Thom Zimny și Jon Landau, moderată de Edith Bowman. În cadrul discuției, Bruce Springsteen a declarat: „Am vrut să fiu alături de trupă și să reflectez asupra acestui parcurs. Nu aș fi putut face asta decât acum. Mi-au trebuit acești 24 de ani de experiențe, inclusiv 'Springsteen on Broadway'. Îmi pare rău că nu am înregistrat prima iterație a formației din cauza superstițiilor mele, dar am decis să filmez restul acestor 24 de ani.”

Bruce a continuat: „Esențial este să te uiți în public și să te regăsești. Mă uit în public în fiecare seară și pot să mă identific în fiecare persoană, fie că e un copil sau oricine altcineva. Publicul trebuie, la rândul său, să se regăsească în tine. E o experiență profundă, o conexiune pe care o avem cu fanii noștri de 50-60 de ani... Ziua în care te uiți și nu te mai recunoști, aceea e ziua în care pleci acasă.”

Stevie Van Zandt a adăugat: „Documentarul vorbește despre mortalitate, dar echilibrăm acest subiect cu vitalitate. Nu ne retragem în liniște. Am venit cu un uragan! Thom Zimny a surprins acest moment de mijloc cu atâta precizie. Te lovește direct și noi aducem asta de fiecare dată... Vrem ca oamenii să plece cu mai multă energie decât au venit.” Vorbind despre trupă, a mai spus: „Aceasta a fost o aventură artistică completă încă de la început.”

În concluzie, Bruce Springsteen a afirmat: „Când ai arta potrivită, muzica potrivită și trupa potrivită, urci pe scenă în fiecare seară ca și cum ar fi ultima. Aceasta este filozofia pe care o avem și ne menținem la ea.”

„Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band” oferă o privire intimă asupra creării spectacolelor live legendare ale trupei – incluzând imagini din repetiții și momente din culise – și include mărturii directe de la Springsteen pe această temă. Fanii vor putea viziona pentru prima dată imagini filmate profesional din turneul 2023-2024 și vor avea acces la procesul unic de pregătire al trupei pentru concertele susținute în fața zecilor de mii de fani de pe toate continentele.

Documentarul „Jurnal de drum: Bruce Springsteen and The E Street Band” este regizat de Thom Zimny, colaborator de lungă durată al lui Springsteen și câștigător al premiilor Emmy® și GRAMMY®. Filmul este produs de Bruce Springsteen, Jon Landau, Thom Zimny, Adrienne Gerard și Sean Stuart.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel