Pete Townshend de la The Who o admiră pe Taylor Swift

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Nu pot explica de ce sunt un Swiftie. Pete Townshend de la The Who o admiră pe Taylor Swift
Nu pot explica de ce sunt un Swiftie. Pete Townshend de la The Who o admiră pe Taylor Swift

Pete Townshend, chitaristul trupei The Who, a mărturisit că este admirator al muzicii lui Taylor Swift.

Legendarul rocker, în vârstă de 79 de ani, a spus că apreciază munca și devotamentul lui Taylor pentru compunerea și interpretarea propriilor melodii, remarcând că aceasta a lansat 11 albume de studio până la vârsta de 34 de ani.

În cadrul podcastului „What It Takes”, Townshend a recunoscut că este un fan al artistei, declarând: „Într-un fel, sunt și eu un visător de cântece. Îi admir pe marii compozitori din vremea tatălui meu, cum ar fi Gershwin, și, de asemenea, pe cei de azi, de la The Beatles până la Taylor Swift. Îmi place ceea ce face ea. Nu e neapărat întotdeauna pe gustul meu, dar apreciez faptul că se bucură cu adevărat de ceea ce face. Mă regăsesc în această atitudine.”

La începutul anului 2024, Pete a felicitat-o pe Taylor pentru succesul turneului său „Eras Tour”.

Membrul trupei The Who, cunoscut pentru hitul „Won't Get Fooled Again” și alături de colegul său, Roger Daltrey, a lăudat-o pe cântăreața hitului „I Can Do It With a Broken Heart” pentru crearea unui mediu „foarte sigur” în care fanii săi pot savura muzica ei live.

Într-un interviu pentru ComicBook.com, Townshend a afirmat: „Ceea ce face Taylor Swift la concertele ei este incredibil. A reușit să creeze un loc în care oamenii se simt extrem de în siguranță.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel