Oana Mizil, adevărul despre "agresiunile" din relația cu Marian Vanghelie

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Au trecut aproape doi ani de când Oana Mizil și Marian Vanghelie au decis să se despartă, iar în spațiul public au apărut numeroase controverse legate de această separare.

De asemenea, au circulat zvonuri conform cărora fostul primar al Sectorului 5 ar fi fost agresiv cu partenera sa de viață. Recent, Oana Mizil a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre acest subiect, explicând motivele care au dus la despărțire.

În toamna anului 2022, după o relație de un deceniu, Marian Vanghelie și Oana Mizil au hotărât să meargă pe drumuri separate. Cu toate acestea, cei doi au decis să păstreze o relație cordială, pentru binele fiicei lor.

Relația lor a fost marcată de numeroase momente dificile. În 2015, cei doi s-au despărțit pentru prima dată, iar în acel moment, Vanghelie s-ar fi întors la prima sa soție pentru o perioadă.

În cele din urmă, au reluat relația, care a continuat fără probleme până acum aproximativ trei ani, când au apărut speculații conform cărora fostul politician ar fi agresat-o pe partenera sa. Cu toate acestea, cuplul a depășit acea criză. Totuși, în noiembrie 2022, au decis să se despartă definitiv.

Acum, la aproape doi ani de la despărțire, Oana Mizil a recunoscut că au existat tensiuni între ea și Marian Vanghelie, dar a subliniat că nu s-a pus niciodată problema violenței fizice. De asemenea, a oferit mai multe detalii despre cauzele reale ale separării lor.

„Nu m-a bătut. N-a dat niciodată în mine, n-a ridicat niciodată mâna asupra mea. Marian Vanghelie, după perioada aceea grea, 2015, și apoi după condamnare, a devenit puțin mai furios. Sunt lucruri despre care nu îmi place să vorbesc, dar atât vă spun că nu a dat niciodată în mine.

Mie nu îmi place să îmi spăl rufele în public, așa am învățat eu din familia mea. Într-adevăr, nicio femeie nu trebuie să se lase să fie abuzată nici verbal, nici fizic, absolut deloc. Marian nu a venit la mine și a spus că trebuie să mă întorc acasă, să spun presei ce s-a întâmplat atunci.

A fost o ceartă un pic mai dură, el nu înțelegea să se oprească, țipa, și atunci am zis că trebuie să închei acel eveniment. Repet, nu a dat niciodată în mine, nu a fost agresiune fizică, nu este acesta motivul despărțirii dintre noi.

Niciodată nu m-a obligat nimeni să fac altceva, decât ceea ce cred. Eu am considerat că a fost momentul să mergem pe alte căi din alte motive.”, a declarat Oana Mizil, la emisiunea moderată de Denise Rifai, „40 de întrebări”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel