Oana Radu: Când am depus actele pentru cununie știam că ne despărțim

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Oana Radu: Când am depus actele pentru cununie știam că ne despărțim
Oana Radu: Când am depus actele pentru cununie știam că ne despărțim

Oana Radu a povestit cum a știut din prima clipă că o să divorțeze de Cătălin Dobrescu, cel care i-a fost soț trei ani, până în noiembrie anul trecut.

Artista spune că a avut cu el o relație toxică și abuzivă. Ea a vrut să vorbească despre asta pentru a ajuta femeile aflate în situații similare. Vedeta a și ajuns în justiție pentru a-și câștiga dreptatea.

"Când am fost să depunem actele pentru căsătorie m-a întrebat doamna de acolo dacă îi iau numele și am zis că nu, pentru că știam că o să ne despărțim, mai devreme sau mai târziu. Chiar nu știu de ce am mai făcut-o și sunt sigură că oamenii care n-au trecut prin așa ceva nu o să înțeleagă și o să spună că de ce am stat și mințeam că îmi era bine... Păi cum să spun că îmi e rău, să vadă mama să sufere pentru mine, nu sufeream eu destul?

Să vadă oamenii să-mi spună:"Ți-am spus noi"/ "Am avut dreptate", eu am urât asta. Când eram în momentele grele din viața mea și auzieam "Ți-am zis eu", pfoaaa... Lasă-mă acum, ajută-mă să trec peste momentul acesta greu. Mi-a fost alături doar prietena mea ceamai bună și un coleg de trupă, n-aveam pe nimeni în București.

Doddy și soția lui erau plecați în Petroșani în perioada aceea, dar totuși m-am dus și la ei, el mi-a zis că relația asta clar nu e pentru mine, mi-a zis să plec, dar nu puteam să vorbesc cu el absolut toate detaliile și soția lui era foarte ocupată cu cel mic", a spus Oana Radu, în podcast-ul Ilincăi Vandici.

Oana Radu a recunoscut, de asemenea, că a luat în greutate după divorț, dar a precizat că a fost o decizie intenționată.

Deși este mulțumită de felul în care arată, vedeta și-a exprimat planurile de a face un „transfer de grăsime” pentru a-și îmbunătăți anumite aspecte ale siluetei, dar a insistat că acest detaliu este unul personal.

„Ca și kilograme, eu mă simt perfect în forma asta. Și sunt sigură, deși nu recunosc, că multe femei și-ar dori să arate ca mine. M-am îngrășat după divorț, dar a fost o îngrășare intenționată. Bine...pregătesc și eu un transfer de grăsime, dar asta rămâne între noi”, a mai spus artista.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel