Orlando Bloom a slăbit 23 de kg! Ce dietă a ținut

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Orlando Bloom, unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, a făcut un sacrificiu major pentru noul său rol, pierzând 23 de kilograme.

În filmul The Cut, regizat de Sean Ellis, Bloom interpretează un boxer aflat în declin, care luptă cu disperare pentru a slăbi. Sub îndrumarea unui antrenor suspect, jucat de John Turturro, personajul său adoptă măsuri extreme pentru a pierde în greutate, chiar dacă acest lucru îi pune viața în pericol.

Pentru a intra în pielea personajului, Orlando Bloom a reușit să slăbească 23 de kilograme în doar trei luni. La Festivalul de Film de la Toronto, actorul a vorbit despre transformarea sa impresionantă, conform Variety.

Nu doar greutatea pierdută de Bloom este remarcabilă, ci și faptul că a reușit să obțină această schimbare într-un timp atât de scurt. El a detaliat, de asemenea, modificările semnificative pe care le-a făcut în alimentația sa înainte de a începe filmările.

„Practic, am redus mâncarea pentru o perioadă de trei luni, până chiar înainte de filmări, când eram la cea mai mică greutate. Am pierdut 23 de kilograme și aveam aproximativ 84 când am început. Așa că am pierdut destul de mult în greutate și a fost și foarte greu din punct de vedere mental. Hrăniți pe cineva cu ton și castraveți suficient de mult…”, a declarat actorul pentru jurnaliștii prezenți la Festivalul de Film de la Toronto.

Pentru că filmul urmărește povestea unui boxer aflat într-o situație critică, în care luptă să piardă în greutate, regizorul Sean Ellis a decis să filmeze The Cut în ordine invers cronologică. Astfel, Orlando Bloom a început să își recâștige treptat greutatea pe măsură ce filmările avansau.

„Practic, creierul tău este lipsit de calorii. Ar fi fost imposibil pentru el să muncească în timp ce era la dietă. Așadar, a venit la noi la cea mai redusă greutate, apoi a început să mănânce. Asta a însemnat că a trebuit să filmăm finalul la început și începutul la final. În cele 25 de zile în care am filmat, el a câștigat în greutate”, a explicat regizorul Sean Ellis.

Bloom a adăugat că transformarea sa fizică a fost mai degrabă „incitantă” decât „descurajantă”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel