Paul Stanley promite că spectacolul cu avatarul KISS este o „experiență de vizitat"

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Paul Stanley a promis că viitorul spectacol virtual al trupei KISS va fi „mult dincolo de ceea ce și-ar fi putut imagina oricine altcineva”.

La 72 de ani, muzicianul este convins că acest show va impresiona fanii, mai ales după ce catalogul, brandul și proprietatea intelectuală a trupei KISS au fost achiziționate de Pophouse Entertainment, compania responsabilă de spectacolul „Voyage” al trupei ABBA.

În cadrul podcastului „Behind The Setlist” de la Billboard, Stanley a declarat: „Oamenii sunt fascinați de ['Voyage']. Am fost cu soția mea luna trecută, după ce îl văzusem deja anul trecut. Pophouse a înțeles viziunea noastră și știe că vrem să creăm ceva la cel mai înalt nivel tehnologic de astăzi.”

Stanley a menționat că tehnologia a avansat considerabil de la lansarea spectacolului „Voyage”, iar colaborarea cu Industrial Light & Magic, fondată de George Lucas, va adăuga un plus de emoție și inovație.

„Tehnologia pe care o vom folosi, o îmbunătățire a celei utilizate în spectacolul ABBA, necesită o infrastructură complexă. Practic, va trebui construit un spațiu dedicat pentru a o integra. Nu este genul de spectacol pe care îl poți muta dintr-un oraș în altul peste noapte,” a explicat Stanley.

Cu toate acestea, Stanley respinge termenul de „spectacol avatar”, considerându-l inadecvat.

„Ideea unui concert simulat nu ne atrage deloc. Ar fi pur și simplu plictisitor. Ceea ce pregătim este o experiență imersivă pe care fanii KISS o vor adora, iar cei care nu au avut contact cu trupa sau nu sunt neapărat fani vor fi uimiți. Este o experiență de neratat, care depășește orice altceva s-a gândit vreodată. A face un concert simulat ar fi ca și cum am rămâne în Evul Mediu,” a concluzionat Stanley.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel