Pink renunță la concertul din Elveția. Ce a pățit artista

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Superstarul pop Pink, în vârstă de 43 de ani, și-a anulat concertul programat pentru miercuri, 3 iulie 2024, pe stadionul Wankdorf din Berna, Elveția.

Evenimentul face parte din turneul "Summer Carnival".

Decizia de anulare a venit la "sfatul medicului" după ce artista a fost supusă unui "examen medical amănunțit". Din păcate, concertul nu va fi reprogramat, însă organizatorii au anunțat că biletele vor fi rambursate integral.

"Cu mare regret trebuie să anulăm concertul Pink de miercuri, 3 iulie, de pe stadionul Wankdorf din Berna. Din cauza bolii și după un examen medical amănunțit, spectacolul trebuie să fie anulat la sfatul medicului. Din păcate, concertul nu poate fi reprogramat din cauza planificării actuale a turneului. Biletele pot fi returnate la locul de achiziție. Regretăm profund circumstanțele și vă mulțumim pentru înțelegere. Îi dorim lui Pink o recuperare rapidă și completă.", a declarat promotorul evenimentului într-un comunicat.

The 'So What' hitmaker este următoarea datorată pe scenă sâmbătă (06.07.24) în Copenhaga, Danemarca.

Anul trecut, vedeta "Get The Party Started", care face aerobic în zbor în timpul concertelor sale energice, a trebuit să anuleze spectacole din cauza unor "probleme medicale de familie" și a propriei sale "infecții respiratorii" în America de Nord.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel