Premiera sezonului trei al serialului "The Bear" strălucește în lumina reflectoarelor

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Marți, la Teatrul El Capitan din Hollywood, distribuția și creatorii serialului „The Bear”, laureat de zece ori cu premiul Emmy, și-au sărbătorit lansarea celui de-al treilea sezon cu mult entuziasm și fast, scrie Reuters.

Serialul, care îl urmărește pe chef-ul premiat Carmy, interpretat de Jeremy Allen White, ce moștenește sandwich-barul defunctului său frate în Chicago și încearcă să îl revitalizeze, a devenit un fenomen cultural, așa cum recent a titrat The New York Times, trezind un interes nou față de oamenii din spatele scenei restaurantelor.

Evoluția Continuă a „The Bear”

Ayo Edebiri, care o interpretează pe sous-chef-ul Sydney, partenera lui Carmy, a remarcat că serialul continuă să se dezvolte și să evolueze. „Într-un mod major, cred că serialul se împinge și pe sine. Una dintre cele mai mari calități ale lui Chris [Storer, creatorul serialului] este că niciodată nu se mulțumește,” a declarat aceasta pentru Reuters. Edebiri descrie colaborarea cu Storer ca fiind o „dans frumos”, bucurându-se să facă parte din determinarea acestuia de a se autodepăși artistic.

Viața în Bucătărie și Scenarii Intense

Serialul este cunoscut pentru scenele sale din bucătărie, unde chef-ii sunt adesea agitați și unde țipetele sunt la ordinea zilei. Cu toate acestea, White s-a obișnuit acum cu acest mediu. „Nu mă deranjează,” a spus el. „Cred că este frumos să poți elibera acea energie uneori. E ca și cum ai lua un melatonin, știi, când reușești să te descarci, te poți întoarce acasă ceva mai relaxat.”

Serialul „The Bear” va fi disponibil pe platforma Hulu, deținută de Walt Disney, începând de miercuri.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel