Prince va primi în sfârșit o stea pe Walk of Fame. Iată de ce a refuzat inițial onoarea

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Prince primește o stea post-mortum pe Hollywood Walk of Fame, după ce a refuzat de două ori această onoare.

Prince va fi în sfârșit pe Walk of Fame. 

La mai bine de opt ani de la moartea sa, pe 21 aprilie 2016, celebrul cântăreț va primi o stea post-mortum pe Hollywood Walk of Fame. 

Anunțul oficial a fost făcut pe 25 iunie, când Camera de Comerț din Hollywood a publicat lista persoanelor onorate pentru Hollywood Walk of Fame Class of 2025. În plus față de Prince, lista include nume mari precum Jane Fonda, David Beckham, Keith Urban, Fantasia și alții.

Onorarea lui Prince, în special, a fost așteptată de mult timp. De fapt, el a fost abordat anterior cu privire la primirea unei stele atunci când era încă în viață, dar a refuzat oferta (de două ori).

De la motivul pentru care a refuzat inițial o stea Walk of Fame la modul în care primește una acum, iată tot ce trebuie să știți despre viitoarea onoare a cântărețului.  

Când s-a anunțat că Prince va primi o stea Hollywood Walk of Fame în iunie 2024, mulți fani au fost șocați că nu avea deja una. Ca parte a regulilor oficiale pentru Walk of Fame, producătorul Walk of Fame, Ana Martinez, a declarat pentru PEOPLE că, deși oricine poate nominaliza o celebritate, aceasta trebuie să fie de acord cu nominalizarea în prealabil. 

Regula este cunoscută sub numele de "clauza Springsteen", care a apărut după ce un fan l-a nominalizat pe Bruce Springsteen fără să se fi consultat cu însuși The Boss. "Am anunțat-o și el nu a vrut", a spus Martinez. "Așa că am creat ceea ce se numește clauza Springsteen, care [înseamnă] că acum trebuie să semnați pentru ea. Pentru că altfel, nu este corect față de cei care o doresc."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel