Propunerea lui Connect-R pentru Theo Rose

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Propunerea lui Connect-R pentru Theo Rose
Propunerea lui Connect-R pentru Theo Rose

Care a fost oferta pe care Connect-R i-a făcut-o lui Theo Rose, una dintre cele mai talentate artiste din România? Deoarece Theo Rose se bucură de aprecierea unui număr impresionant de fani și de respectul colegilor de breaslă, Connect-R a venit cu o propunere, la care Theo Rose a acceptat imediat să se alăture.

Recent, artistul a recunoscut în mod elocvent talentul excepțional al colegei sale de breaslă, exprimându-și în același timp dorința de a iniția o colaborare cu ea și de a lansa o piesă în colaborare.

Connect-R a postat în mediul online un scurt filmuleț cu Theo Rose în care interpretează impecabil o piesă, în dreptul căreia a scris că își dorește foarte mult să colaboreze cu artista în plan muzical. Imediat cum a văzut postarea, artista a repostat story-ul cântărețului, menționând că nici nu îndrăznea să se gândească că va avea ocazia să colaboreze cu un artist atât de mare și de iubit de la noi din țară.

„Nu mai pot, vreau piesă cu Theo Rose”, a spus Theo Rose în mediul online. „Pfffff! Nici n-am îndrăznit să zic! Haidaa”, a fost reacția lui Theo Rose.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel