Reacția lui Taylor Swift la comentariul fostei rivale, Katy Perry

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Katy Perry
Sursa: captură Youtube Katy Perry

Unde a dispărut tensiunea dintre ele?

Taylor Swift și-a arătat sprijinul pentru fosta rivală, Katy Perry, dansând și cântând alături de ea în timpul spectacolului omagial Video Vanguard Award, unde Perry a interpretat cele mai mari hituri ale sale la MTV VMA 2024, miercuri seara.

Swift, în vârstă de 34 de ani, a avut o reacție care a devenit rapid virală în timpul discursului de acceptare al lui Perry, când aceasta, în vârstă de 39 de ani, a spus că comunitatea LGBTQ+ a învățat-o „că poți fi și bun și c...t”.

Un videoclip de la ceremonie o arată pe Swift reacționând surprinsă la comentariul lui Perry, deschizând larg gura în uimire.

Într-o altă filmare, realizată dintr-un unghi din spatele lui Swift, aceasta poate fi văzută întorcându-se către colaboratorul ei, Jack Antonoff, aflat lângă ea. Swift i-a zâmbit lui Antonoff, în vârstă de 40 de ani, care a indicat cu un gest către cântăreața „Style”. După un scurt schimb de priviri și un zâmbet, Swift și-a îndreptat din nou atenția spre discursul lui Perry.

Taylor Swift s-a distrat pe cinste pe parcursul show-ului electrizant al lui Perry, dansând împreună cu prietena sa, Suki Waterhouse, pe piese de succes precum „Teenage Dream”.

Desigur, relația dintre Swift și Perry nu a fost mereu atât de cordială. În trecut, cele două au avut un conflict bine cunoscut, în special după lansarea piesei „Bad Blood” de către Swift în 2014, despre care fanii au speculat că ar fi inspirată de neînțelegerile cu Perry.

Într-un interviu pentru Rolling Stone din 2014, Swift nu a menționat numele lui Perry, dar a spus că piesa este despre o colegă din lumea pop. „Ani de zile nu eram sigură dacă eram prietene sau nu,” a spus Swift. „Venea la mine la evenimente, spunea ceva și pleca, iar eu mă întrebam: ‘Suntem prietene sau tocmai mi-a adresat cea mai dureroasă insultă din viața mea?’”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel