Regretul profund al lui Sylvester Stallone legat de fiicele sale superbe

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Regretul profund al lui Sylvester Stallone legat de fiicele sale superbe
Regretul profund al lui Sylvester Stallone legat de fiicele sale superbe

Cu o carieră de succes și o serie de filme remarcabile, care au câștigat un loc special în arhiva cinematografică internațională, acest individ a reușit să atingă toate aceste realizări profesionale prin făcerea unui sacrificiu imens.

Starul celebru din filmul "Rocky" a avut o carieră extraordinară în lumea cinematografiei de la Hollywood, întinzându-se pe parcursul mai multor decenii, devenind un erou al filmelor de acțiune care a cucerit inimile publicului. În timp ce își construia această carieră de succes, el se străduiește să fie și un soț și tată responsabil acasă. Rămâne de văzut cât de bine își îndeplinește aceste roluri.

Cu sinceritate deplină, el mărturisește: "Uneori, am pus munca înaintea familiei mele, și acest lucru a fost o greșeală tragică pe care nu intenționez să o mai repet în viitor."

Sylvester Stallone are trei fiice frumoase, născute din relația sa cu Jennifer Flavin (54 de ani): Sophia (26 de ani), Sistine (24 de ani) și Scarlet (20 de ani). În afară de acestea, actorul mai are un fiu, pe nume Seargeoh, dintr-o căsătorie anterioară cu Sasha Czack. Din păcate, fiul său cel mare, Sage, a încetat din viață în anul 2012.

Vedeta de la Hollywood a vorbit, în The Sunday Times, despre regretul său ca părinte: „Nu le-am dat destulă atenție copiilor când erau mici. Mă concentram doar pe carieră, iar acum am început să mă gândesc că nu mai am atât de mult timp la dispoziție, așa că mi-am propus să-i întreb despre viața lor, să văd cum o mai duc ei. Când încep să-i întreb despre ce zi au avut, sunt cam monosilabici, dar unul dintre copiii mei mi-a spus, la un moment dat, că tocmai se gândea la mine. Uau, n-am auzit niciodată așa ceva de la vreunul dintre copiii mei! Când o fiică știe că-ți pasă de ea, o să fie acolo pentru tine, ca să te sprijine și o să fie prezentă în viața ta tot timpul!”, a conchis tăticul încântat.

Pentru revista The Hollywood Reporter, Sylvester a ținut să precizeze următoarele: „Simt că am irosit mult timp. Acum îmi dau seama că asta e toată viața pe care o avem la dispoziție, trăim doar o perioadă limitată de timp, care nu e foarte mare. Când ești tânăr, tragi ca nebunul în gol și speri să împuști câte ceva. Acum, când nu mai ești tânăr, nu mai ai luxul de-a nu tineri ținta, mai ales când vine vorba despre copii și familie. Mi-am dat seama că acesta este marele meu regret. Multă lume se gândește, privind reprospectiv, că și-ar fi dorit să fi arătat mai mult celor dragi că-i iubește, să fi petrecut mai mult timp cu copiii. Ei bine, eu sunt unul dintre acei oameni!...”, a continuat acesta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel