Rick Ross nu se lasă intimidat după o altercație în Vancouver: „Abia aștept să mă întorc”

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
foto: Youtube Rick Ross - Hustlin'
foto: Youtube Rick Ross - Hustlin'

Rick Ross a declarat că „abia așteaptă să se întoarcă” la Vancouver, după ce au apărut imagini cu el implicat într-o altercație.

Incidentul a avut loc după ce Ross, în vârstă de 48 de ani, a cântat la Ignite Festival din Canada, țara de origine a rapperului Drake, care este implicat într-un conflict de lungă durată cu artistul Kendrick Lamar, scrie The Independent.

Muzicianul „Stay Schemin’” și-a încheiat spectacolul cu piesa „Not Like Us” a lui Lamar, ultima replică la atacurile lui Drake. Cântecul a fost considerat de mulți drept câștigătorul bătăliei dintre cei doi și a provocat controverse la spectacolul lui Ross.

Imaginile incidentului, distribuite pe rețelele sociale, arată un bărbat care seamănă cu Ross, implicat într-o încăierare cu un participant la festival. Bărbatul, despre care se crede că este fan al lui Drake, este văzut lovindu-l pe Ross, ceea ce a provocat o bătaie între participanți. Se pare că el și grupul său s-au simțit ofensați de piesa „Not Like Us”.

Cântecul lui Lamar se aude pe fundalul videoclipului, iar un bărbat este arătat zăcând inconștient pe jos după atac.

Ross, însă, nu a părut deranjat, împărtășind o postare amuzantă pe rețelele sociale, sugerând că s-a bucurat de timpul petrecut, în ciuda incidentului. „Vancouver a fost distractiv, până data viitoare”, a scris el în postare.

Rapperul a spus pentru TMZ că nimeni din echipa sa „nu a suferit răni grave” în urma incidentului, adăugând: „Vancouver este un oraș frumos și abia aștept să mă întorc.”

Într-un email trimis către USA TODAY pe 1 iulie, un reprezentant al lui Ross a spus că rapperul și echipa sa „sunt bine” după altercație.

Drake a apreciat pe rețelele sociale imaginile atacului, în timp ce 50 Cent a răspuns ironizându-l pe Ross pentru că a fost lovit.

Rivalitatea dintre Drake și Lamar a culminat în luna mai, când ambii rapperi au lansat o serie de piese de disstrack, atacându-se reciproc cu insulte dure și acuzații speculative în fiecare vers.

În luna mai, Drake l-a acuzat pe Lamar de ipocrizie în ceea ce privește activismul pro-Black, precum și de violență domestică în piesa sa „Family Matters”.

Pe de altă parte, Lamar, în piesa sa „Meet The Grahams”, l-a acuzat pe Drake că ascunde o fiică secretă și că are o serie de dependențe de jocuri de noroc, alcool, droguri și sex.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel