Rihanna i-a dăruit lui A$AP Rocky o sculptură Lego din ciocolată de ziua lui

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Rihanna i-a făcut un cadou impresionant lui A$AP Rocky de ziua lui.

Ciocolatierul francez Amaury Guichon a anunțat că artista l-a angajat să creeze o sculptură din ciocolată în formă de Lego, reprezentându-l pe Rocky. „CIOCOLATĂ A$AP ROCKY LEGO!” a scris Guichon pe Instagram, aducând mulțumiri Rihannei pentru încrederea acordată în realizarea acestui cadou personalizat pentru @asaprocky. De asemenea, el a împărtășit un videoclip fascinant al procesului de creație.

Rihanna i-a înmânat cadoul lui Rocky în timpul petrecerii lor de joi seara. Totuși, aceasta nu a fost singura lor ieșire cu ocazia aniversării; sâmbătă, cuplul a fost surprins în New York City, bucurându-se de o a doua seară împreună.

Cântăreața a optat pentru o ținută complet neagră, purtând un body corset asortat cu o haină neagră supradimensionată, pantofi cu toc și coliere suprapuse.

În aprilie, Rihanna a povestit pentru revista Interview despre evoluția relației sale cu Rocky, de la prietenie la parteneri romantici și apoi părinți ai doi copii. „Aveam viziuni similare în privința modei și creativității. Ne întâlneam frecvent în aceleași cercuri”, a explicat ea.

„Pe măsură ce am crescut, ne-am susținut reciproc brandurile și proiectele. Eu îi purtam hainele, iar el venea la lansările mele. Totuși, lucrurile s-au schimbat abia la sfârșitul anului 2019.”

2. Captura In... (whatsapp-image-2024-10-13-at-11-30-06-1_97839700.jpg)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel