Rita Ora, devastată de moartea lui Liam Payne

Autorul articolului: Tudor Polojan |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Rita Ora este profund îndurerată de pierderea colaboratorului său, Liam Payne.

Artista, care a lucrat cu fostul membru One Direction la hitul For You din 2018, a postat joi pe Instagram un carusel de fotografii care surprind momente din timpul colaborării lor: în studio, în turnee promoționale și pe platourile de filmare ale videoclipului.

„Sunt devastată”, a scris Rita, adăugând un emoji cu inima frântă. „Liam avea un suflet incredibil și nu-l voi uita niciodată. A fost o adevărată plăcere să lucrez cu el, atât pe scenă, cât și în afara ei. Această veste tragică îmi frânge inima.”

Ea a continuat: „Îmi trimit toată dragostea și rugăciunile familiei și celor apropiați. Piesa noastră For You capătă acum un nou sens pentru mine. Odihnește-te în pace (emoji porumbel).”

Piesa lor romantică, care a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului Fifty Shades Freed, conține versuri precum: „Te-am așteptat o viață întreagă/ M-am rupt o viață întreagă pentru tine” și „Voi fi a ta pentru o mie de vieți.”

Liam și Rita au promovat intens piesa, cântând-o împreună pe scena mai multor evenimente, inclusiv la BRIT Awards 2018.

Alți colaboratori și prieteni din industrie au adus, de asemenea, omagii. DJ Zedd, care a lucrat cu Liam la piesa Get Low în 2017, a scris pe rețelele sociale: „RIP Liam... Nu pot să cred că e adevărat... inimaginabil de trist...” Perrie Edwards, o colegă de la X Factor, a anulat o apariție la radio vineri, în urma tragediei. Ea a fost logodită cu Zayn Malik, fost coleg de trupă al lui Liam, între 2013 și 2015.

Liam Payne a murit miercuri, la doar 31 de ani, după ce a căzut de la balconul etajului al treilea al unui hotel din Buenos Aires, Argentina.

Dacă credeți că sănătatea mintală a copilului dumneavoastră este afectată, consultați Child In Time pentru sprijin anonim și profesionist. Acest serviciu oferă părinților și îngrijitorilor un spațiu sigur pentru a discuta problemele într-un mediu fără prejudecăți.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel