Sean „Diddy” Combs cere judecătorului să dezvăluie identitatea acuzatorilor

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sean „Diddy” Combs cere judecătorului să dezvăluie identitatea acuzatorilor/Freepik
Sean „Diddy” Combs cere judecătorului să dezvăluie identitatea acuzatorilor/Freepik

Avocații lui Sean „Diddy” Combs au solicitat unui judecător dezvăluirea identității acuzatorilor în cazul său de trafic sexual.

Echipa juridică a rapperului a trimis marți o scrisoare unui judecător de la tribunalul federal din Manhattan, susținând că este necesar să afle numele presupuselor victime pentru a se pregăti corespunzător pentru procesul din mai 2025.

„Acest caz este unic, parțial din cauza numărului mare de persoane care fac acuzații împotriva domnului Combs, având în vedere statutul său de celebritate, averea sa și publicitatea generată de soluționarea unui proces anterior, precum și scurgerile de informații din partea marelui juriu și declarațiile false ale unor agenți ai Departamentului de Securitate Internă (DHS), așa cum am subliniat în moțiunea noastră anterioară”, se arată în scrisoare. „Acest lucru a declanșat un efect de propagare, conducând la o avalanșă de acuzații din partea unor reclamanți neidentificați, care variază de la false la absurde.”

Scrisoarea a fost depusă la doar o zi după ce patru bărbați și două femei l-au dat în judecată pe muzicianul de 54 de ani, acuzându-l de agresiune sexuală și viol.

Avocații lui Combs au susținut că aceste „acuzații scandaloase și profund prejudiciabile” nu reprezintă altceva decât o „cascadorie publicitară”.

„Aceste acuzații au fost depuse după mai bine de o duzină de procese anterioare și în curs, dintre care câteva au fost deja discreditate, dar nu înainte de a aduce prejudicii grave caracterului și reputației domnului Combs”, au continuat avocații. „Aceste acuzații au creat o frenezie mediatică care, dacă nu este controlată, îi va compromite dreptul la un proces echitabil.”

Combs a fost dat în judecată pentru prima dată în noiembrie 2023 de fosta sa iubită, Casandra „Cassie” Ventura, într-un caz de viol și abuz care a fost soluționat în ziua următoare. Acest proces a declanșat un val de alte acuzații de agresiune sexuală împotriva muzicianului.

De asemenea, artistul a fost arestat în septembrie sub acuzația de trafic sexual și șantaj și este în prezent deținut la Metropolitan Detention Center din New York.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel