Selena Gomez nu poate avea copii: Sunt nerăbdătoare să văd cum va arăta această călătorie

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Selena Gomez nu poate avea copii: Sunt nerăbdătoare să văd cum va arăta această călătorie /Facebook
Selena Gomez nu poate avea copii: Sunt nerăbdătoare să văd cum va arăta această călătorie /Facebook

Totul vine natural pentru Selena Gomez și iubitul ei, Benny Blanco!

Actrița din „Only Murders in the Building” a mărturisit că niciodată nu s-a simțit iubită așa cum se simte acum, în relația cu producătorul muzical.

„Nu am fost niciodată iubită în felul acesta”, a declarat Gomez pentru Vanity Fair într-un interviu recent. „El a fost o adevărată lumină în viața mea. Este cel mai bun prieten al meu. Îi spun totul.”

Selena Gomez, în vârstă de 32 de ani, a amintit și de un interviu din luna mai al lui Blanco cu Howard Stern, în care acesta a sugerat posibilitatea căsătoriei cu celebra artistă.

La acea vreme, Stern și-a exprimat speranța ca cei doi să se căsătorească, la care Blanco a răspuns glumind: „Amândoi, tu și eu.”

„Nu poate minți”, a spus Gomez pentru Vanity Fair. „După interviu, am râs amândoi în hohote. L-am întrebat: ‘Mai ai ceva de adăugat?’”

Zvonurile despre o posibilă logodnă între Gomez și Blanco au apărut în august, când ea a fost văzută purtând un inel pe degetul inelar. Cu câteva săptămâni înainte, și-a acoperit în mod strategic acel deget într-un selfie cu un emoji de inimă roz și a început să urmărească un planificator de nunți pe TikTok.

Cei doi sunt într-o relație din decembrie 2023, deși colaboraseră anterior la proiecte muzicale.

Deși Gomez nu a comentat public despre logodnă, a fost deschisă în interviul pentru Vanity Fair despre dorința ei de a avea o familie, în ciuda preocupărilor legate de sănătatea sa.

Selena Gomez a vorbit sincer despre diagnosticul său de lupus din 2013 și despre transplantul de rinichi din 2017, precum și despre luptele sale cu sănătatea mintală.

„Nu am spus niciodată asta public, dar, din păcate, nu pot avea copii pe cale naturală”, a declarat ea pentru publicație. „Problemele mele de sănătate ar pune în pericol atât viața mea, cât și a copilului. A fost ceva ce a trebuit să accept și să plâng.”

Totuși, fondatoarea Rare Beauty a menționat că ia în considerare serios surogatul și adopția ca opțiuni pentru a deveni mamă.

„Sunt recunoscătoare pentru toate posibilitățile pe care le au cei care își doresc să devină părinți”, a spus ea. „Eu sunt una dintre acele persoane. Sunt nerăbdătoare să văd cum va arăta această călătorie, chiar dacă va fi un pic diferită.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel