Selena Gomez spune că „nu este rușinos” să dezvăluie că nu poate avea copii și că are tulburare bipolară

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Selena Gomez spune că „nu este rușinos” să dezvăluie că nu poate avea copii și că are tulburare bipolară
Selena Gomez spune că „nu este rușinos” să dezvăluie că nu poate avea copii și că are tulburare bipolară

„F*** off. Așa este viața mea”, a spus actrița și cântăreața

Selena Gomez le transmite criticilor săi un mesaj clar: vulnerabilitatea nu este un motiv de rușine.

În cadrul unui discurs emoționant susținut recent, artista de 32 de ani a discutat despre decizia sa de a-și împărtăși dificultățile legate de incapacitatea de a avea copii și de sănătatea sa mintală, adresându-se celor care o atacă cu un apel la acceptare.

„Cred cu tărie că există putere în a fi vulnerabil și în a cere ajutor atunci când este nevoie”, a declarat Gomez, având-o alături pe sora ei mai mică, Gracie. „Asta nu este rușinos. Da, am spus că nu pot purta un copil. Da, am spus că am bipolaritate. Asta este viața mea”, a adăugat ea, înconjurată de aplauzele publicului.

Actrița a subliniat că vrea să susțină femeile și a explicat de ce alegerea de a fi deschisă este atât de importantă. „Nu le am pe toate la un loc. Eu sunt eu. Și asta e tot ce pot fi”, a continuat ea, adresându-se criticilor: „Nu lăsa pe nimeni să-ți spună că nu ești o persoană bună sau că nu meriți respect.”

Gomez a reiterat că vulnerabilitatea nu este un semn de slăbiciune, ci o calitate admirabilă. „Așa că, la naiba cu oricine îți spune că ești o victimă. Ești un supraviețuitor în cartea mea.”

Discursul a fost pronunțat după ce Selena a dezvăluit, în ediția din octombrie a revistei Vanity Fair, că nu poate avea copii din motive medicale. „Am probleme care ar pune în pericol atât viața mea, cât și a copilului”, a explicat ea, menționând că a fost o realizare dureroasă pentru ea.

De asemenea, a subliniat că se simte recunoscătoare pentru opțiunile de surogat și adopție, care sunt disponibile pentru ea. „Mă bucur că există oameni minunați dispuși să ajute. Așa că, la sfârșitul zilei, nu-mi pasă cum va arăta călătoria. Va fi copilul meu.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel