Serialul TV apreciat de critici revine cu un nou sezon, cu mize importante pentru protagoniști

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
FOTO: Freepik @seribustd
FOTO: Freepik @seribustd

Serialul Pachinko este povestea emoționantă a unei familii excepționale.

”Pachinko”, serialul de televiziune apreciat de critică, revine cu al doilea sezon, care va avea un număr crescut de personaje, dar și mize mai importante pentru protagoniști, au anunțat creatorii înaintea lansării noilor episoade săptămâna aceasta, potrivit Reuters, scrie Agerpres.

Serialul, o ecranizare a bestsellerului omonim semnat de Min Jin Lee, este o poveste multigenerațională spusă în trei limbi: coreeană, japoneză și engleză, iar acțiunea celui de-al doilea sezon începe în Osaka, Japonia, în 1945.

”Mereu am spus că ritmul trebuie să fie același indiferent de situație, dar cred că cea mai mare diferență este că lumea a devenit mai mare pentru personajele noastre”, a declarat pentru Reuters scenarista și producătoarea executivă Soo Hugh.

”Am adăugat mult mai multe personaje în sezonul al doilea pentru că așa cresc familiile”, a mai spus ea.

Pe fundalul celui de-Al Doilea Război Mondial, care agravează circumstanțele tensionate de viață ale personajului central, Sunja, interpretat de Kim Min-ha, și ale familiei ei, Sunja reia legătura cu fostul ei iubit Hansu (Lee Min-ho), un afacerist cu legături în lumea interlopă.

Într-un fir narativ paralel, nepotul lui Sunja, Solomon (Jin Ha), încearcă să obțină succesul la sfârșitul anilor 1980 în Tokyo, în timp ce Sunja, acum în vârstă (interpretată de Youn Yuh-jung), este entuziasmată de o nouă prietenie.

”Povestea lui Solomon, plasată în prezent, pare să aibă o miză mai urgentă pentru el”, a spus Hugh.

Pentru Kim Min-ha, exprimarea maturității tinerei Sunja, care acum e mama a doi copii, a fost o provocare.

”Eu nu sunt mamă, așa că mi-a luat ceva timp ca să-mi dau seama cum să mă port ca o mamă”, a spus Kim, de 28 de ani, care a avut drept sursă de inspirație femeile din propria familie.

Lee Min-ho, unul dintre cele mai mari staruri sud-coreene, a spus că Hansu, ”un personaj care privește mereu înainte, niciodată înapoi”, se simte altfel față de primul sezon.

”M-am simțit ca și cum aș fi jucat un nou personaj”, a spus actorul în vârstă de 37 de ani.

Pachinko a venit la mine când aveam nevoie de o energie nouă și mi-a oferit noi perspective și idei. Este o muncă importantă pentru mine”, a adăugat el.

Serialul va fi difuzat pe platforma Apple TV+, începând de vineri, cu episoade săptămânale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel