Shannen Doherty, vedeta din "Beverly Hills, 90210", a murit la 53 de ani după o lungă luptă cu cancerul

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Actrița americană Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul său în serialul "Beverly Hills, 90210", a murit la vârsta de 53 de ani, după o viață și o carieră marcate de boală și povești de tabloid. 

Doherty a murit sâmbătă, conform unei declarații oferite de publicista sa, Leslie Sloane, pentru revista People. Actrița suferea de mulți ani de cancer la sân, scrie euronews.com.

Boala ei a fost dezvăluită public într-un proces intentat în 2015 împotriva fostei sale echipe de management, în care a acuzat că i-au gestionat greșit banii și i-au permis să îi expire asigurarea de sănătate. Ulterior, Doherty a împărtășit detalii intime despre tratamentul său, după o mastectomie unilaterală. În decembrie 2016, a postat o fotografie din prima zi de radiații, descriind tratamentul ca fiind "înfricoșător" pentru ea.

În februarie 2020, Doherty a dezvăluit că boala a revenit și se afla în stadiul patru. A spus că a ieșit în față pentru că starea ei de sănătate putea fi dezvăluită în instanță. Actrița intentase un proces împotriva companiei de asigurări State Farm după ce casa ei din California a fost avariată într-un incendiu în 2018.

Unii fani și-au amintit de Doherty postând omagii pe platforma X.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel