Sharon Osbourne crede că Liam Payne a fost „dezamăgit” de industria muzicală

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Sharon Osbourne consideră că Liam Payne a fost „trădat” de industria muzicală.

Fosta jurată de la X Factor a postat joi seară un mesaj pe Instagram în care i-a adus un omagiu starului One Direction, după tragica sa moarte, survenită miercuri.

În postarea sa emoționantă, Sharon a afirmat că industria muzicală l-a dezamăgit pe Liam, care a devenit celebru încă din adolescență, prin intermediul emisiunii de talente.

„Liam, inima mea este frântă. Cu toții te-am trădat. Unde a fost această industrie când aveai cea mai mare nevoie de ea?”, a scris ea, alături de o fotografie alb-negru a cântărețului. „Erai doar un copil când ai intrat într-una dintre cele mai dure industrii din lume. Cine a fost alături de tine?”

Sharon și-a încheiat mesajul cu: „Odihnește-te în pace, prietene.”

Liam a decedat miercuri după ce a căzut de la balconul etajului al treilea al hotelului CasaSur Palermo din Buenos Aires, Argentina. Avea 31 de ani.

Potrivit procuraturii locale, muzicianul era singur în momentul căderii și se pare că trecea printr-un episod de criză legat de abuzul de substanțe.

Martorii au relatat că artistul, cunoscut pentru piesa „For You”, a manifestat un comportament ciudat înainte de incident și a fost condus în camera sa. Un alt oaspete al hotelului a spus că a auzit un „țipăt puternic și violent” înainte ca trupul său să fie descoperit fără viață.

De menționat că Sharon nu a fost jurată la X Factor în sezoanele în care Liam a participat.

Liam a apărut pentru prima dată la emisiune în 2008, la vârsta de 14 ani. A revenit doi ani mai târziu și a fost pus într-un grup alături de alți concurenți solo: Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan și Louis Tomlinson. One Direction s-a clasat pe locul al treilea, dar a devenit una dintre cele mai de succes trupe de băieți din toate timpurile.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel