Soția lui El Chapo își împărtășește sentimentele față de soțul ei într-un cântec emoționant despre viața tumultuoasă a acestuia

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie de la Donald Tong/ Pexels
Fotografie de la Donald Tong/ Pexels

Soția infamului lord mexican al drogurilor, Joaquín "El Chapo" Guzmán, își exprimă sentimentele față de soțul ei într-un nou cântec care reflectă viața sa tumultuoasă.

Emma Coronel, în vârstă de 35 de ani și fostă regină a frumuseții, apare în videoclipul melodiei "La Señora" (Doamna), care este interpretată de Mariel Colón, avocata ei și a soțului său. Colón a făcut recent tranziția în industria muzicală și se pare că are o relație apropiată cu Coronel.

Cântecul "La Señora" explorează viața lui Coronel și relația sa cu El Chapo, care actualmente ispășește o condamnare pe viață în închisoarea Supermax din Colorado. Deși El Chapo nu este menționat direct în versuri, cântecul face aluzii subtile la porecla sa "shorty" și la inițialele sale, JGL, de la numele complet Joaquín Guzmán Loera.

Versurile descriu pe Coronel ca fiind o "regină" și subliniază "umilința" sa. Cântecul povestește cum "soarta a lovit-o dur, dar ea rămâne puternică" și întreabă: "Câți au trădat-o când era în închisoare?" Coronel este descrisă ca având "o talie mică și ochi frumoși, minte ageră pentru afaceri și o voce puternică pentru huligani".

Melodia face, de asemenea, o mărturisire emoționantă a loialității lui Coronel față de El Chapo, promițând că va rămâne fidelă soțului ei, chiar și în fața probabilității că nu îl va mai vedea niciodată. Versurile includ: "Inima ei are un stăpân, ține minte asta/Domnule JGL, Dumnezeu să te binecuvânteze și să aibă grijă de tine/Doamna este încă cu tine, chiar dacă nu te uiți la ea".

Coronel a fost eliberată dintr-o închisoare din SUA în septembrie anul trecut, după ce a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru trafic de droguri, în urma unei pledoarii de vinovăție în noiembrie 2021. Sentința i-a fost ulterior redusă.

Se spune că Coronel l-a întâlnit pe El Chapo în 2007, în timpul concursului de frumusețe Coffee and Guava Festival din Durango, Mexic. Cei doi s-au căsătorit în 2008 și în 2011 au devenit părinți ai unor gemeni în California.

Youtube video image

Joaquín "El Chapo" Guzmán a fost unul dintre cei mai cunoscuți și influenți lideri ai unui cartel de droguri din Mexic. Născut pe 4 aprilie 1954, în La Tuna, Sinaloa, Mexic, Guzmán a fost liderul Cartelului de Sinaloa, o organizație criminală care a dominat traficul de droguri în America de Nord și nu numai.

Ascensiunea în cartelul de Sinaloa: Guzmán a început ca membru al cartelului condus de Miguel Ángel Félix Gallardo, dar, după arestarea acestuia în 1989, a preluat conducerea Cartelului de Sinaloa. Sub conducerea sa, cartelul a devenit unul dintre cele mai puternice și influente grupuri de trafic de droguri din lume.

Inovații în trafic: Guzmán a fost cunoscut pentru metodele sale inovatoare de transportare a drogurilor, inclusiv utilizarea tunelurilor subterane pentru a introduce droguri în Statele Unite. Aceste tuneluri erau extrem de sofisticate, cu ventilație și iluminare.

Arestări și evadări

Primul arest și evadare: A fost arestat în 1993 și condamnat la 20 de ani de închisoare. În 2001, a evadat dintr-o închisoare de maximă securitate din Mexic, ascunzându-se într-un coș de rufe.

Arestări ulterioare și evadări: În 2014, Guzmán a fost capturat din nou, dar în 2015 a evadat din nou, de data aceasta printr-un tunel săpat sub închisoare. Capturarea sa finală a avut loc în ianuarie 2016, după o operațiune complexă de poliție și armată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel