Steven Adler, despre prima sa experiență cu heroina și impactul destrămării Guns N' Roses

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie de la Karolina Kaboompics/Pexels
Fotografie de la Karolina Kaboompics/Pexels

Steven Adler a povestit cum a încercat pentru prima dată heroina în dorința de a se integra cu doi dintre colegii săi din Guns N' Roses.

Într-un interviu din seria limitată Nöthin' But a Good Time: The Uncensored Story of '80s Hair Metal, bateristul a discutat despre perioada petrecută alături de trupa rock și începuturile sale în consumul de droguri.

„Am început să folosesc heroină pentru că voiam să fac parte din ce făceau Slash (chitaristul principal) și Izzy Stradlin (chitaristul ritmic)”, a explicat el în cel de-al treilea episod, citat de People. „Am încercat de două ori și m-am simțit extrem de rău. Nu am fost niciodată atât de bolnav în viața mea.”

Cu toate acestea, Adler a recunoscut că, în ciuda experienței neplăcute, a simțit nevoia să încerce din nou: „Nu știu ce prostie mi-a trecut prin cap, dar am simțit că trebuie să mai încerc o dată. A treia oară a fost cu noroc și m-am îndrăgostit de ea”.

În componența clasică a Guns N' Roses mai făceau parte și Axl Rose (vocalist) și Duff McKagan (basist).

Adler a fost concediat de mai multe ori din cauza abuzului de droguri, iar în iulie 1990, a fost înlocuit oficial de Matt Sorum.

„Am fost mereu atras de ideea de echipă”, a explicat muzicianul în vârstă de 59 de ani. „De aceea mi-am dorit atât de mult să fac parte dintr-o trupă, să colaborăm și să creăm împreună. Când echipa mea m-a dat afară, am fost pierdut. Aveam două opțiuni: să devin mai bun sau să continui pe calea pe care eram. Din păcate, am ales să continui așa cum făceam. M-a durut profund.”

După plecarea sa din trupă, Adler s-a confruntat în continuare cu dependența de droguri și probleme de sănătate, suferind un accident vascular cerebral în 1996.

Cu toate acestea, în 2012, toboșarul a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame ca membru al formației clasice Guns N' Roses.

În ciuda dificultăților prin care a trecut, Adler a subliniat că a apreciat întotdeauna timpul petrecut alături de colegii săi: „Îmi plăcea să fac parte dintr-o echipă, iar noi, cei cinci din Guns N' Roses, formam o echipă extraordinară”.

Seria Nöthin' But a Good Time: The Uncensored Story of '80s Hair Metal este disponibilă pentru streaming pe Paramount+.

4o

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel