"Suflete reci": Președintele FCSB, Valeriu Argăseală, își dezvăluie latura poetică /video

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Sâmbătă, 11 mai, Valeriu Argăseală, președintele FCSB, a lansat volumul de poezie "Suflete reci", la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român din București. Evenimentul a reunit personalități din lumea sportului, culturii și jurnalismului.

Valeriu Argăseală a declarat că a ales poezia ca o modalitate de a evada din stresul lumii fotbalului:  “Nu este un titlu care se potriveşte multor oameni, însă aş vrea ca acest titlu să arate că sunt şi oameni care, probabil, au nevoie să îşi încălzească sufletul. Scriu poezie pentru că mă face să mă simt bine, să mă destresez, să ies din lumea în care lucrez şi în care mă încarc cu foarte mult stres. Într-un cuvânt, mă simt bine când scriu poezie”.

Președintele FCSB a recitat și o strofă din "imnul" echipei, compus de el: "Astăzi visul ni se împlineşte / Suntem campionii României / Nimeni şi nimic nu ne opreşte / Să-ncingem hora bucuriei’".

La lansarea volumului au fost prezenți Ion Cristoiu, George Mihăiță, Ovidiu Ioanițoaia, dar și Mihai Stoica, managerul general al FCSB.

Valeriu Argăseală, fost arbitru de fotbal, în vârstă de 68 de ani, conduce FCSB din 2007. A început să scrie poezie în 2017, iar "Suflete reci" este primul său volum de versuri.

Volumul "Suflete reci" este apărut la Editura Tracus Arte și cuprinde poezii cu diverse teme, de la dragoste și natură la fotbal și credință.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel