Suspectul în uciderea lui Tupac Shakur dezvăluie detalii șocante: Am furnizat arma

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Suspectul în uciderea lui Tupac Shakur dezvăluie detalii șocante: Am furnizat arma
Suspectul în uciderea lui Tupac Shakur dezvăluie detalii șocante: Am furnizat arma

Suspectul în cazul uciderii lui Tupac Shakur, Duane Keith "Keefe D" Davis, a informat instanța că își poate plăti cauțiunea.

Davis, principalul suspect în asasinarea lui Tupac Shakur din 1996, a declarat la Tribunalul Districtual Clark County din Nevada că poate achita cauțiunea de 750.000 de dolari (aproximativ 51.000 de lire sterline).

Documentul privind cauțiunea a fost depus joi și obținut de Billboard. Se așteaptă ca Davis să apară în instanță pe 25 iunie pentru a auzi condițiile eliberării sale și pentru a confirma sursa banilor.

Davis, în vârstă de 61 de ani, se află în centrul de detenție Clark County din Las Vegas de când a fost arestat în septembrie. Inițial, eliberarea pe cauțiune i-a fost refuzată.

Davis a pledat nevinovat pentru uciderea lui Tupac. Procesul său este programat pentru luna noiembrie a acestui an. Dacă va fi găsit vinovat, ar putea fi condamnat la închisoare pe viață, însă nu va primi pedeapsa cu moartea.

Se presupune că Davis a furnizat arma unei persoane aflate pe bancheta din spate a unui Cadillac, înainte de schimbul de focuri între mașini din Las Vegas, din 7 septembrie 1996, care a dus la moartea celebrului rapper Tupac Shakur.

El a fost arestat anul trecut, după ce a vorbit public de mai multe ori despre noaptea crimei.

"Unul dintre băieții mei de pe bancheta din spate a luat Glock-ul și a început să riposteze", a scris Davis în memoriile sale din 2019, "Compton Street Legend". "În timp ce gloanțele continuau să zboare, m-am aplecat ca să nu fiu lovit". Davis a susținut mereu că altcineva a tras focurile mortale.

Davis a fost acuzat de crimă, de folosirea unei arme letale și de intenția de a promova sau ajuta o bandă criminală.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel