Tatăl lui Meghan Markle, prezice că Prințul Archie și Prințesa Lilibet vor regreta că au "ratat" dreptul de a-și cunoaște verii

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
FOTO: Captura Video YouTube @The Royal Family
FOTO: Captura Video YouTube @The Royal Family

Thomas Markle nu și-a întâlnit niciodată nepoții, dar este "foarte trist" cu privire la educația lor.

Tatăl înstrăinat al lui Meghan Markle a declarat recent pentru Daily Mail că simte că prințului Archie, de 5 ani, și prințesei Lilibet, de 3 ani, le-a fost "refuzat dreptul de a-și cunoaște verii" din familia regală.

Bărbatul, în vârstă de 79 de ani, a adăugat că cei trei copii ai prințului William și ai lui Kate Middleton - prințul George, de 10 ani, prințesa Charlotte, de 9 ani, și prințul Louis, de 6 ani - "arată ca niște copii fantastici".

Thomas Markle a descris relația sa cu nepoții și oportunitatea de a participa la evenimente precum Trooping the Colour drept un "drept din naștere" pentru aceștia.

"Au ajuns la vârsta la care vor începe să pună întrebări, așa cum fac toți copiii. Mă întreb cum se vor simți Archie și Lilibet peste câțiva ani, când vor realiza toate lucrurile pe care le-au pierdut," a remarcat el.

Comentariile fostului director de lumini TV au fost făcute în timpul aceluiași interviu în care s-a comparat cu tatăl prințului Harry, regele Carol al III-lea.

Thomas Markle a exprimat dorința de a discuta cu Prințul Harry, afirmând că ambii au multe întrebări fără răspuns.

"Mi-ar plăcea să vorbesc cu el, pentru că sunt sigur că are la fel de multe întrebări fără răspuns ca și mine," a declarat Thomas în iunie.

"Am multe întrebări pentru Meghan și Harry. Principala întrebare este de ce m-au tratat atât de rău, nu doar pe mine, ci și familia regală și regele?" a continuat el, adăugând că simte o "empatie profundă" pentru monarhul în vârstă de 75 de ani, care luptă cu cancerul.

Thomas a menționat că se consideră "în aceeași barcă," deoarece sănătatea sa nu este "în cea mai bună stare".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel