Taylor Swift are cel mai mare album al anului până în prezent

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Taylor Swift
Sursa: captură Youtube Taylor Swift

The Tortured Poets Department  al lui Taylor Swift este oficial cel mai mare album din Marea Britanie până în prezent.

The Tortured Poets a petrecut opt săptămâni neconsecutive pe locul 1 de la lansarea sa în luna mai și a acumulat 667.500 de unități vândute până acum. Este atât cel mai difuzat, cât și cel mai bine vândut album din 2024, cu vânzări fizice totale de 265.000 de exemplare.

Stick Season al lui Noah Kahan ocupă locul 3 în clasamentul de la începutul anului, în timp ce Billie Eilish urcă pe locul 4 cu hitul Hit Me Hard and Soft, care i-a adus cea mai mare săptămână de debut din carieră în luna mai.

Deși a fost lansat în 2023, albumul de debut al lui Chappell Roan, The Rise and Fall of a Midwest Princess, intră în clasament pentru prima dată, ocupând locul 12, după o vară extraordinară pentru artistă. Cântăreața din Missouri continuă să domine și Official Singles Chart săptămânal, cu nu mai puțin de trei dintre hiturile sale pe primele locuri în clasamentul curent. Așteptați-vă la noi ascensiuni pentru Chappell până la sfârșitul anului 2024.

O serie de mari succese ale verii intră direct în clasament, inclusiv regina actuală a single-urilor, Sabrina Carpenter, cu cel de-al șaselea album de studio, Short 'n' Sweet (locul 14). De asemenea, una dintre cele mai mari reveniri din istorie a ajutat albumul de debut al trupei Oasis, Definitely Maybe, să intre în Top 20 (locul 18), cu ocazia celei de-a 30-a aniversări. Posibil cel mai mediatizat album al verii, BRAT de Charli XCX completează Top 20 (locul 20).

Alte albume care au dominat clasamentele în 2024 și au ajuns în lista de până acum includ al șaptelea album al Arianei Grande, Eternal Sunshine (locul 22), Radical Optimism al Duei Lipa (locul 31) și foarte aproape în urma acestuia, albumul lui Eminem, The Death of Slim Shady (Coup De Grace) (locul 32).

În cele din urmă, odată cu reunirea trupei Linkin Park, care include doi noi membri și muzică nouă – prima de la trecerea în neființă a lui Chester Bennington – colecția lor de hituri, Papercuts: Singles Collection 2000-2023, intră în clasament pe locul 38, în timp ce fanii redescoperă catalogul lor muzical.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel