Taylor Swift, îndemnată să îl dea în judecată pe Elon Musk pentru hărțuire

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
FOTO: captură video YouTube @ Music Random
FOTO: captură video YouTube @ Music Random

Azealia Banks a îndemnat-o pe Taylor Swift să-l dea în judecată pe Elon Musk pentru „hărțuire”.

Totul a pornit după ce miliardarul tehnologic a postat pe platforma sa de socializare, X, că ar fi dispus să-i „facă” lui Taylor un copil și să-i „păzească” pisicile. „Bine, Taylor... ai câștigat... Îți voi dărui un copil și îți voi păzi pisicile cu viața mea,” a scris Musk, în vârstă de 53 de ani, într-un mesaj public adresat cântăreței. Această postare a atras critici, fiind considerată de mulți drept sexistă.

Mesajul lui Musk a făcut referire la un comentariu anterior al candidatului la vicepreședinție JD Vance despre „doamnele cu pisici fără copii”. Taylor, care este cunoscută pentru dragostea ei față de pisici și nu are copii, nu a răspuns public la postare.

Cu toate acestea, rapperița Azealia Banks, în vârstă de 33 de ani, a intervenit, sugerând că Taylor, în vârstă de 34 de ani, ar trebui să-l dea în judecată pe Musk. „Nu, asta este hărțuire sexuală reală,” a scris Azealia. „Taylor ar trebui să-l dea în judecată și să câștige o avere, devenind cea mai bogată femeie din istoria muzicii. Ia-i banii, Tayloooorrrr!”

Azealia a glumit apoi că, dacă Taylor ar câștiga un proces împotriva lui Musk, acest lucru l-ar afecta și pe Kanye West, făcând referire la vechea feudă dintre cei doi, care a început la VMAs din 2009. „Haha, Kanye va avea un atac de cord când ea va atinge un nivel de bogăție imposibil de atins, cu Musk în spate,” a adăugat ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel