Taylor Swift o susține pe Kamala Harris

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Taylor Swift și-a exprimat public sprijinul pentru Kamala Harris după ultima dezbatere prezidențială.

Cântăreața a reacționat imediat pe rețelele de socializare, confirmându-și poziția politică la scurt timp după confruntarea televizată între Harris și fostul președinte Donald Trump.

„Ca mulți dintre voi, am urmărit dezbaterea din această seară. Dacă nu ați făcut-o încă, acum este un moment potrivit să vă informați despre problemele discutate și despre pozițiile candidaților privind subiectele care contează cel mai mult pentru voi,” a scris Swift pe Instagram.

Ea a subliniat importanța de a fi bine informat înainte de a vota, menționând: „Ca alegător, mă asigur că urmăresc și citesc tot ce pot despre politicile și planurile lor propuse pentru această țară.”

Swift și-a clarificat apoi decizia electorală: „Voi vota pentru Kamala Harris și Tim Walz în alegerile prezidențiale din 2024. Votez pentru @kamalaharris pentru că luptă pentru drepturile și cauzele în care cred, care au nevoie de un susținător puternic. Cred că este o lideră fermă și talentată, și că vom progresa mai mult ca țară dacă suntem conduși de calm și nu de haos. De asemenea, am fost impresionată de partenerul său de cursă, @timwalz, care a apărat drepturile LGBTQ+, FIV și dreptul femeilor de a-și controla propriul corp timp de decenii.”

Taylor Swift, cunoscută pentru succesul său internațional, s-a semnat cu umor ca „Taylor Swift, Childless Cat Lady”, având în prezent 283 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel