Taylor Swift răspunde la recenzia lui Hugh Grant despre spectacolul de pe stadionul Wembley

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift
Taylor Swift

Taylor Swift i-a răspuns lui Hugh Grant după ce acesta a lăudat concertul ei din cadrul turneului Eras Tour, desfășurat pe stadionul Wembley în weekend.

Actorul din "Notting Hill" a postat duminică pe X (fostul Twitter) o recenzie pozitivă a concertului pe care superstarul pop l-a susținut sâmbătă la Londra.

"Dragă @taylorswift13, ai un spectacol incredibil, o echipă uimitoare și un prieten gigantic foarte ospitalier și excelent (#tequilashots). Mulțumesc foarte mult de la un băiat bătrân din Londra, soția lui și emoționata noastră fiică de 8 ani #halfgirlhalfbracelet," a scris el.

Hugh Grant, care a venit la concert împreună cu soția sa, Anna Eberstein, și fiica lor de opt ani, a urmărit spectacolul din zona VIP. Alături de ei s-au aflat iubitul lui Taylor, Travis Kelce, și alte vedete, printre care Tom Cruise, Mila Kunis, Ashton Kutcher și Greta Gerwig.

Taylor Swift a observat feedback-ul lui Hugh și a răspuns: "Ca fan Hugh Grant de mult timp, acest tweet este foarte important pentru cultura mea."

Pe lângă Hugh, printre invitații VIP s-au numărat și Paul McCartney, Prințul William, Nicola Coughlan, Andrew Scott și Phoebe Waller-Bridge.

Taylor a cântat în fața a aproape 90.000 de oameni pe stadionul Wembley vineri, sâmbătă și duminică seara. Ea se va întoarce pe stadion pentru alte cinci spectacole în luna august.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel